Έλλη Κοκκίνου: Ο Γιώργος Μπόγρης μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση τους: Μόνο καλό μου έκανε αυτός ο άνθρωπος

Mπορεί να τους χωρίζουν χιλιόμετρα αλλά η σχέση τους συνεχίζει να είναι δυνατή. Η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης παρά το γεγονός ότι ζουν χωριστά αφού ο μπασκετμπολίστας βρίσκεται στην Ανδόρα συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι και ανυπομονούν να βρεθούν ο ένας κοντά στον άλλο.

Για πρώτη φορά ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε σε συνέντευξή του στο αθλητικό site sport sdna.gr για τη σχέση του με την διάσημη τραγουδίστρια. Και μάλιστα μίλησε με τα πιο συγκινητικά και όμορφα λόγια.

Διάβασε όλα όσα είπε όταν ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο για την Έλλη και για το πόσο τον έχει επηρεάσει στην αθλητική πορεία το γεγονός ότι είναι διάσημη…

– Θα συμφωνείς, πάντως, ότι τα τελευταία χρόνια, οτιδήποτε και αν πετύχεις αγωνιστικά, όπως ο τίτλος του πιο βελτιωμένου παίκτη της Α1, σε ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο φορτίο. Το όνομα της συντρόφου σου.
«Θυμάμαι ότι δεν έπαιζα στον Παναθηναϊκό και το χρέωναν εκεί. Μα, όταν ξεκίνησε η σχέση μου, ήταν Φεβρουάριος και βρισκόμασταν στα μισά της δεύτερης σεζόν. Θα σου πω, λοιπόν, ότι μόνο καλό μου έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος. Σε όλα! Με βοήθησε και ως αθλητή και ως άνθρωπο. Με έκανε να αλλάξω τις διατροφικές μου συνήθειες, να μην παρασύρομαι. Να φροντίζω το σώμα μου και να μην αφήνω ούτε μια μέρα χωρίς να δουλέψω σκληρά. Οι απαντήσεις μου δίνονται στο γήπεδο, όπου κάθε χρόνο βελτιώνομαι και θεωρώ ότι αυτή την περίοδο βρίσκομαι στο καλύτερό μου σημείο».


Read More

And More