Συμβαίνει τώρα! Tάσεις από το fashion week της Νέας Υόρκης!

Την στιγμή που στην Ελλάδα συστηνόμαστε στα νέα trends του Χειμώνα, στην καρδιά της μόδας παρουσιάζονται οι τάσεις της Άνοιξης!
Η Νέα Υόρκη χτυπάει σε έντονους beauty and fashion ρυθμούς και η Maybelline New York δεν θα μπορούσε παρά να έχει εξέχοντα ρόλο… Με τη βοήθειά της, τρυπώσαμε στα backstage των μεγαλύτερων οίκων μόδας όπως DKNY και Zac Posen και σου παρουσιάζουμε τα μεγαλύτερα hit για τη σεζόν Άνοιξη 2011. Γιατί, αλήθεια, ποια από εμάς δεν θέλει να προηγείται των τάσεων;

Έχουμε και λέμε, λοιπόν…

Στον οίκο Zac Posen η Charlotte Willer, global make up artist της Maybelline New York κινήθηκε σε έντονο θεατρικό ύφος με φούξια χείλη, έντονο περίγραμμα με σχέδιο στα μάτια και χρυσοκίτρινη σκιά. Bonus: το ίσιο καρέ με κοντές αφέλειες!

Στη συλλογή DKNY βλέπουμε πιο ήσυχες επιλογές. Τα έντονα φρύδια εξακολουθούν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον, τα χείλη φορούν απαλές αποχρώσεις ενώ τα μάτια ντύνονται με ένα touch ασημί χρυσόσκονης ακριβώς στο κέντρο του κινητού βλεφάρου.

Εκεί, βρίσκεται και ο αγαπημένος μας Γρηγόρης Πυρπύλης, ο make up artist για την Maybelline New York στην Ελλάδα. Αναμένουμε εναγωνίως την επιστροφή του για περισσότερες backstage and beauty πληροφορίες!

Read More

And More