Εντυπωσιακή παρουσίαση για το iPhone 6 και το Apple Watch!

Τα δυο νέα τεχνολογικά επιτεύγματά της παρουσίασε η Apple και άλλαξε τα δεδομένα. Ο λόγος για το ρολόι της Apple, που έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό και σίγουρα μπαίνει δυναμικά στην αγορά των έξυπνων ρολογιών, αλλά και το νέο iPhone 6 και iPhone 6 Plus
Το Apple Watch είναι η πιο προσωπική συσκευή που δημιούργησε ποτέ η Apple σύμφωνα με τον Tim Cook θα συνεργάζεται με το iPhone και θα διαθέτει εφαρμογές για την υγεία και την άθληση.
Με τους αισθητήρες που διαθέτει θα μπορεί να μαζεύει δεδομένα από τις αθλητικές δραστηριότητες του χρήστη και θα τον παρακινεί να ασκείται περισσότερο ενώ θα υπάρχει εφαρμογή που θα μετρά την κατανάλωση θερμίδων, τη διάρκεια και την απόσταση κατά τη διάρκεια της άθλησης.

Επίσης το Apple Watch μπορεί και διαβάζει τα μηνύματα και στη συνέχεια προτείνει πιθανές σύντομες απαντήσεις ενώ παράλληλα ο χρήστης μπορεί να απαντήσει με γραπτό μήνυμα απλά μιλώντας στη συσκευή μιας και όπως είναι λογικό σε τόσο μικρό μέγεθος θα ήταν πολύ δύσκολο να υπάρξει πληκτρολόγιο.

iPhone 6 και iPhone 6 Plus

Το νέο iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι τα νέα smartpohone που παρουσίασε η Apple. Το iPhone 6 έχει οθόνη 4,7 ίνστες HD Retina του είναι στα 1334×750 pixels (326 ppi) πάχος 6,9mm από 7,6mm που ήταν η προηγούμενο έκδοση του iPhone 5s.
Από την άλλη το μεγαλύτερο iPhone 6 Plus έχει οθόνη 5,5 ίντσών με ανάλυση 1920×1080 (401 ppi) και πάχος 7,1mm.

Εκτός από το σχεδιαστικό κομμάτι και τα δύο μοντέλα θα έχουν ανανεωμένο επεξεργαστή Α8, πέντε φορές ταχύτερο από την προηγούμενη έκδοση και με 50% ταχύτερα γραφικά πράγμα που κάνει το iPhone 6 ιδανικό για gaming και γι’ αυτό το λόγο μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ηλεκτρονικών παιχνιδιών στον κόσμο έχουν ήδη δεσμευθεί πως θα λανσάρουν videogames ειδικά για το iPhone 6 Plus πριν το τέλος του 2014
Η κάμερα του νέου iPhone είναι στα 8 Megapixel με True Tone flash και διαθέτει ταχύτερη λειτουργία αυτόματης εστίασης και ψηφιακό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας, ενώ το 6 Plus ενσωματώνει οπτικό σύστημα.
Επίσης μπορεί και καταγράφει βίντεο ανάλυσης 1080p από 30 έως 60 καρέ το δευτερόλεπτο, αλλά και σε αργή κίνηση 240 καρέ το δευτερόλεπτο.

Read More

And More