Το ξέσπασμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: Απαντά για τις κλήσεις της τροχαίας και εξηγεί ποια παράβαση έκανε

Τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook επέλεξε η παρουσιάστρια του Alpha, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να απαντήσει σχετικά με τις κλήσεις που πήρε το περασμένο Σάββατο για παραβάσεις από την τροχαία, το ύψος των οποίων φθάνει σύμφωνα με πληροφορίες στο ποσό των 950 ευρώ.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εξηγεί ότι δεν οδηγούσε μια ακρινή BMW όπως γράφτηκε σε εφημερίδα, αλλά το αυτοκίνητό της μάρκας Mini Cooper, το οποίο ήταν ασφαλισμένο.

Να σημειώσουμε ότι το TLIFE, επικοινώνησε σήμερα με την παρουσιάστρια η οποία δεν ήθελε να δηλώσει κάτι για την υπόθεση, απλά αρκέστηκε να δηλώσει ότι οι δημοσιογράφοι πριν γράψουν κάτι πρέπει πρώτα να ελέγχουν τις πηγές τους και να διασταυρώνουν τις πληροφορίες τους.

Διάβασε αναλυτικά τι έγραψε:

“Γράφονται και ακούγονται πολλά για δήθεν «περιπέτεια» μου με την Τροχαία , τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με την πραγματικότητα και δεν έχουν επίσης διασταυρωθεί με εμένα.

Είμαι σίγουρη δε, ότι ούτε με την Τροχαία Ελληνικού έχει διασταυρωθεί το ρεπορτάζ που με αφορά .
Η μόνη αλήθεια είναι ότι, κακώς, έτρεχα με ταχύτητα μεγαλύτερη από το όριο ( 70χλμ/ώρα και έτρεχα με 100χλμ/ώρα) και για αυτόν το λόγο η τροχαία μου έδωσε κλήση 400€.
Αυτό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, 5μ.μ. περίπου, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Οδηγούσα το αυτοκίνητό μου, μάρκας Mini Cooper, και όχι κάποια «λιμουζίνα» όπως γράφτηκε, το οποίο ήταν πλήρως ασφαλισμένο.
Αυτές τις μικρές αλήθειες μπορούσε εύκολα η Εφημερίδα που δημοσίευσε το άρθρο να τις εξακριβώσει, τόσο με εμένα όσο και με την Τροχαία.”

Read More

And More