Απολαυστικό “Celebrity Game Night” έρχεται απόψε! Μην το χάσεις…

Ακρως απολαυστικό είναι λέει το αποψινό επεισόδιο του “Celebrity Game Night”, το οποίο έρχεται δριμύτερο στους δέκτες μας και υπόσχεται να μας χαρίσει άφθονο γέλιο.

Η Σμαράγδα Καρύδη ,λοιπόν, φορά και πάλι το πιο λαμπερό της χαμόγελο και υποδέχεται στο πλατό του Mega μεταξύ άλλων και τα κολλητά της φιλαράκια, δηλαδή, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και όχι μόνο.

“Ναι” με χαρά στην πρόσκληση για παιχνίδι της Σμαράγδας είπαν και η Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία μαζί με τον Κωνσταντίνο και την Ζέτα αποτελούν την μία ομάδα, όπως και η Κλέλια Ρένεση, η Ναταλία Γερμανού, αλλά και ο Γιάννης Στάνκογλου, που θα είναι οι… αντίπαλοι! Οι δύο ομάδες κάνουν “Ντου”, παίζουν “Εδώ το’χω”, ξετρελαίνονται με τους “Μικρούς πικάσο”, μέχρι που η Ναταλία παίρνει το μικρόφωνο και… “Μπαμ και κάτω”!

Το παιχνίδι των “Μικρών Πικάσο” ξετρέλανε πραγματικά τους παίκτες της αποψινής εκπομπής, ενώ μία από τις εκπλήξεις του επεισοδίου είναι το γεγονός ότι η Ναταλία αποφάσισε να πει… κι ένα τραγούδι!

Με άλλα λόγια; Η Σμαράγδα υπόσχεται απόψε να τα… δούμε όλα, με την καλή έννοια πάντα! Και επειδή δεν πρόκειται για επεισόδιο ότι κι ότι, εμείς σας εξσφαλίσαμε ορισμένα χαρακτηριστικά “κλικ” από το γύρισμα!

Read More

And More