Έμεινες στον φίλο σου και δεν έχει μαζί σου τίποτα; Πώς θα είσαι κούκλα το επόμενο πρωί!

Μετά από ένα ρομαντικό δείπνο σου προτείνει να περάσετε το βράδυ μαζί, στο σπίτι του. Είσαι έτοιμη να φωνάξεις “ναιαιαιαιαι” με ενθουσιασμό αλλά την ίδια εκείνη στιγμή σκέφτεσαι ότι δεν έχεις καν μαζί σου ούτε μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και είναι αδύνατον α) να ξυπνήσεις μαζί του το επόμενο πρωί με τη μάσκαρα να έχει λερώσει το μαξιλάρι του και β) να πας στο γραφείο με look “ξέρω τα μαλλιά μου έχουν φριζάρει και το μακιγιάζ μου έχει ξεθωριάσει, αλλά δεν μπορούσα να του αρνηθώ”!

Από την άλλη, όμως, είσαι σε θέση να θυσιάσεις την υπέροχη βραδιά για ένα… μαντηλάκι ντεμακιγιάζ; Συγκεντρώσαμε όλα τα mayday tips που θα σε κάνουν να δείχνεις κούκλα το επόμενο πρωί. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να έχεις διαβάσει αυτό το άρθρο!

Ντεμακιγιάζ χωρίς τα κατάλληλα όπλα
Ψάξε στην τσάντα σου για μια ενυδατική κρέμα και χρησιμοποίησέ την όπως θα έκανες με το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ, αφαιρώντας με άφθονο ζεστό νερό για να φύγουν τα υπολείμματα του προϊόντος. Αν ούτε αυτή η λύση είναι εφικτή, χρησιμοποίησε ένα κοινό σαπούνι, αλλά την επόμενη μέρα επιστρέφοντας σπίτι σου φρόντισε να κάνεις ένα peeling για βαθύ καθαρισμό και μια μάσκα για να επαναφέρεις την ισσοροπία.

Πλύσιμο δοντιών χωρίς οδοντόβουρτσα
Χρησιμοποίησε το στοματικό διάλυμα που θα βρεις στο ντουλάπι του μπάνιου του. Θα σκοτώσει τα βακτήρια και θα αποκτήσεις δροσερή αναπνοή. Αν δεν διαθέτει, μερικές σταγόνες λεμονιού θα έχουν εξίσου καλό αποτέλεσμα.

Στο ντους
Από τα πράγματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι σίγουρα το αφρόλουτρό του και το σαμπουάν του. Αξιοποίησέ τα οπωσδήποτε πριν πας στο γραφείο!

Το μακιγιάζ της επόμενης μέρας

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα κραγιόν ή ένα lip gloss. Τοποθέτησέ το στα χείλη, τα ζυγωματικά και στο τόξο των φρυδιών και θα αποκτήσεις αμέσως το up που χρειάζεσαι. Κάνε κλικ εδώ και ανακάλυψε την πολυχρηστική αξία των προϊόντων μακιγιάζ σου!

Τα μαλλιά της επόμενης μέρας
Ποιος είπε ότι το τίμημα της υπέροχης βραδιάς σου είναι μια bad hair day το επόμενο πρωί;Κάνε κλικ εδώ και δες τέσσερα έξυπνα tricks για να περιποιηθείς τα μαλλιά σου χωρίς να έχεις καν χτένα!

Τρία must προϊόντα που σε βγάζουν από τα δύσκολα!
…επειδή ποτέ δεν ξέρεις πώς θα καταλήξει ένα ρομαντικό dinner αυτά είναι τα τρία πράγματα που πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου:

Μικρή οδοντόβουρτσα με θήκη, Sephora Express, €4.00

Μικρή χτένα με καθρεφτάκι που κλείνει, Sephora Express, € 5.70

Travel Kit με μπουκαλάκια τα οποία γεμίζεις με τα αγαπημένα σου προϊόντα, Sephora Express, € 6.60

Last chance tip!
Τα δειγματάκια δεν έβλαψαν ποτέ καμία! Βάλε μερικά στο βραδινό σου clutch bag για παν ενδεχόμενο. Must προϊόντα: ένα μικρό δειγματάκι από γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ, αρωματάκι και ενυδατική.

Read More

And More