Radiant Orchid: αυτό είναι το χρώμα της χρονιάς! Plus: σε ποια προϊόντα θα το βρεις!

Υπάρχει αυτή η εταιρία, η Pantone που κατασκευάζει χρώματα και η οποία κάθε χρόνο ορίζει το χρώμα της χρονιάς. Και για να καταλάβεις με δύο λόγια τι σημαίνει Pantone, θα σου πω ότι ουσιαστικά πρόκειται για τον opinion maker των χρωμάτων που καθορίζει και τα χρώματα που θα παίξουν κατ’ επέκταση στην διακόσμηση, στη μόδα και, γιατί όχι, στα καλλυντικά. Για το 2014, λοιπόν, το χρώμα που ανακύρηξαν ως το χρώμα της χρονιάς είναι το Radiant Orchid. Ένα… φουξιοροζμοβ που είναι πολύ happy χρώμα και σου φτιάχνει την διάθεση. Και επειδή θέλουμε να είσαι ενημερωμένη πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου (ή στο beauty routine σου, γενικά) ένα προϊόν τέτοιας απόχρωσης. Διαλέξαμε για ‘σένα αυτά που μας άρεσαν περισσότερο!

1. Πούδρα μαλλιών σε μορφή spray για διαμόρφωση- Dry shampoo K Powder Bluff από την Kerastase (€26.00). Ψέκασε την ρίζα των μαλλιών σου και έπειτα κρέπαρε ελαφρώς. Τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν μοναδικό όγκο όπως δεν τα έχεις ξαναδεί.

2. Βερνίκι Punk Couture Nail Lacquer, απόχρωση Formidable από τα MAC (€14.00). Θυμήσου: οι μεταλλικές υφές και τα sparkly βερνίκια ταιριάζουν πολύ περισσότερο σε νύχια με κοντό μήκος.

3. Lipgloss που μεταμορφώνεται σε ματ κραγιόν, Vernis à Lèvres Rebel Nudes απόχρωση no 108, YSL (€29.90). Στα μονέλα του οίκου PPQ είδαμε το μοβ φορεμένο τέλεια στα χείλη και σεταρισμένο με έντονο eyeliner για γατίσιο βλέμμα στα μάτια. Ένα trend που θα φορεθεί πολύ την ερχόμενη Άνοιξη. Και πλησιάζει!

4. Κραγιόν με μεταλλικό effect, απόχρωση no 201, Inglot (€11.00). Αν επιλέξεις μεταλλική υφή για τα χείλη σου κινήσου σε ματ υφές στο υπόλοιπο πρόσωπο. Απόφυγε τις γυαλάδες ψηλά στα ζυγωματικά και τις λαμπερές σκιές.

5. Άρωμα Someday by Justin Bieber. Αποκλειστικά στα Sephora (€39.90). Μια αισιόδοξη νότα όσο και το μπουκάλι αυτού του αρώματος. Γιατί και το boudoir μας πρέπει να έχει την απόχρωση της χρονιάς!

6. Μονή σκιά ματιών απόχρωση Las Vegas από την Beauty is Life (€23.00). Απόκτησέ την τώρα με ένα κλικ στο T-shop. Στο ανοιξιάτικο fashion show του οίκου Rochas η μοβ σκιά φορέθηκε περιμετρικά του ματιού χωρίς μολύβια και γραμμικά σχέδια και με μια… νεραϊδένια διάθεση. Άσε τα χείλη σου nude και αν είσαι αρκετά τολμηρή μην βάλεις καν μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου.

Read More

And More