Τα celebrity looks της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μια βδομάδα ακόμα έφτασε στο τέλος της, οι αγαπημένες μας celebrities και πάλι κυκλοφόρησαν και οι επιλογές τους στο ντύσιμο είχαν πολύ ενδιαφέρον…

Όπως συνηθίζoυμε λοιπόν κάθε εβδομάδα συγκεντρώσαμε και αυτή τη φορά τις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε και σου τις παρουσιάζουμε για να αναδείξεις την πιο καλοντυμένη.

Εσύ ποιά ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
Στα People’s Choice Awards 2014 η Jessica Alba συνδύασε το Jason Wu spring/summer 2014 strapless φόρεμα της με ένα ζευγάρι λευκές, Casadei γόβες.

/
Στο ίδιο event η Sandra Bullock φόρεσε ένα Peter Pilotto pre-spring/summer 2014 φόρεμα με γόβες Kurt Geiger και Jimmy Choo clutch.

/
Η Scarlett Johansson πριν την εμφάνιση της στο show The Late Show With David Letterman φορούσε ένα μπλε midi φόρεμα με MaxMara παλτό από πάνω, Jimmy Choo πέδιλα και Karen Walker γυαλιά ηλίου.

/
Η Adele Exarchopoulos για την εμφάνισή της στα New York Film Critics Circle Awards επέλεξε ένα Balmain outfit σε ice-blue απόχρωση και τo συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

/
H Léa Seydoux στo BAFTA Rising Star Nominations announcement, φόρεσε ένα Miu Miu floral φόρεμα με ένα ροζ Prada παλτό κεντημένο με κρύσταλλα -και τα δύο από τις spring/summer 2014 συλλογές.

/
H Jessica Chastain στο National Board Of Review Awards Gala στη Νέα Υόρκη, φόρεσε ένα κίτρινο φόρεμα με ένα ζευγάρι σατέν ψηλοτάκουνες γόβες, και τα δύο Oscar de la Renta.

/
Η Karlie Kloss στο πάρτι για την πρεμιέρα της 3ης σεζόν της σειράς Girls, φόρεσε ένα λευκό Calvin Klein Collection φόρεμα και το ταίριαξε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Η Chloe Sevigny σε event στο Los Angeles φόρεσε μια μαύρη κλος φούστα και τη συνδύασε με ένα printed τοπ και ροζ booties.

/
Στο Pre-Golden Globes Party του περιοδικού W, η Cate Blanchett φόρεσε ένα Stella McCartney τοπ και παντελόνι με Roger Vivier booties και κολιέ, Kara Ross.

/
Στο ίδιο event, η Amber Valetta φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι και το συνδύασε με μαύρες γόβες και λαμπερά κοσμήματα.

/
Ενώ η Kirsten Dunst επέλεξε ένα καρό φόρεμα Rodarte και το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα ankle boots.

/
H Gisele στην εμφάνιση της στο show Late Night With Jimmy Fallon φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα Emilio Pucci και Christian Louboutin γόβες.

Read More

And More