Μόνο ως ηθοποιός ο Νίκος Μουτσινάς στον ΑΝΤ1 και όχι ως παρουσιαστής…

Τελικά, ούτε… βουλωμένο γράμμα να διάβαζα με το ρεπορτάζ που σου παρουσίασα πριν από λίγες ημέρες σε σχέση με τον Νίκο Μουτσινά και το υποτιθέμενο επόμενο τηλεοπτικό του βήμα στον ΑΝΤ1, ως παρουσιαστής. Είναι γνωστό πως είχε δημιουργηθεί ιδιαίτερος ντόρος την περασμένη εβδομάδα με την ειδηση που ήθελε τον Νίκο να πηγαίνει στον ΑΝΤ1 μετά Βαίων και κλάδων ως παρουσιαστής, κάνοντας την μεταγραφή του καλοκαιριού.

Κάτι τέτοιο ,όμως, οι Αντεννικοί μου το διέψευσαν κατηγορηματικά, λέγοντάς μου πως ο Νίκος Μουτσινάς δεν έρχεται στον ΑΝΤ1 ως παρουσιαστής, δεν υπάρχει κάποιο συγεκριμένο φορμάτ για να το παρουσιάσει, δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση μαζί του. Το μόνο που έσπευσαν να μου διευκρινίσουν είναι πως ο Νίκος ίσως να ήταν κάτω από την σκέπη του καναλιού, μόνο αν έπαιζε σε κάποια από τις νέες σειρές τους και δεχόταν κάποια πρόταση από τις εταιρίες παραγωγής που τις έχουν αναλάβει.

Και η πρόταση αυτή δεν άργησε να έρθει… Ο Νίκος Μουτσινάς δέχτηκε πρόταση από τον Αλέξανδρο Ρήγα, προκειμένου να παίξει στις πολυσυζητημένες και πολυταλαιπωρημένες “Τρίχες”, οι οποίες από πέρσι διαρκώς ετοιμάζονται και όλο στην προετοιμασία μένουν.

“Η αλήθεια είναι πως όντως ο Νίκος δέχτηκε πρόταση από τον Αλέξανδρο και θα κρατήσει έναν από τους βασικούς ρόλους στην καινούργια αυτή κωμική σειρά που ετοιμάζουμε από πέρσι”, λέει στο TLIFE υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 και σπεύδει να συμπληρώσει:

“Γι ΄αυτό Νάνσυ τις προάλλες σου είχα πει πως ο Νίκος όχι δεν έρχεται ως μεταγραφή στον ΑΝΤ1 και δεν θα τον δείτε σε κάποια εκπομπή, εκτός κι αν συμφωνήσει να είναι σε μία από τις νέες ελληνικές παραγωγές που έχουμε αυτή την στιγμή στα σκαριά”

Και για του λόγου το αληθές σου παραθέτω την συνομιλία που έκανα με τους Αντεννικούς και την Δευτέρα την είχαμε φιλοξενήσει εδώ στα Media News…

“Η αλήθεια είναι πως τα γνωρίζουμε όλα αυτά που έχουν ακουστεί από την περασμένη Παρασκευή ,όμως, χωρίς θέλω να σε απογοητεύσω Νάνσυ, για την ώρα δεν υπάρχει κάποια δόση αλήθειας.

Εμείς δεν γνωρίζουμε το κανάλι να βρίσκεται σε συζητήσεις και σε επαφές με τον Νίκο για του χρόνου και προφανώς κάτι τέτοιο αν ίσχυε θα το ξέραμε. Οχι, ο Νίκος με την έννοια του παρουσιαστή και της μεταγραφής αυτή την στιγμή δεν έρχεται στον ΑΝΤ1, γιατί δεν έχει τεθεί καν ένα τέτοιο θέμα”.

-Οταν λέμε με την έννοια του παρουσιαστή τι ακριβώς εννοούμε;
-Οτι αυτή την στιγμή δεν έχει υπάρξει κουβέντα για να έρθει ο Νίκος και να αναλάβει κάποια εκπομπή ή κάποιο άλλο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Εκτός τι να σου πω; Αν καταλήξουμε και τον έχουμε μαζί μας με την ιδιότητα του ηθοποιού και τον δούμε να παίζει σε κάποια από τις σειρές μας, που αυτά είναι πράγματα που κανονίζονται κυρίως από τις εταιρίες παραγωγής

Read More

And More