ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Τα παστέλ μαλλιά είναι τάση! Απόκτησέ τα κι εσύ με το πρωτοποριακό Instamatic by Color Touch της Wella!

Ελάχιστα πράγματα με βάζουν σε πειρασμό σε σχέση με τα μαλλιά μου! Ε, λοιπόν, τα παστέλ χρώματα είναι ένα από αυτά τα… ελάχιστα! Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή για να σε βάλω στο κλίμα (και στο χρωματιστό μου ουράνιο τόξο!).

Από τις αρχές του χρόνου οι stars πρώτης γραμμής ανέβαζαν στο instagram του photos με τα ολοκαίνουρια παστέλ μαλλιά τους. Και δεν σου μιλάω απλώς για stars που είναι πιο εκκεντρικές και μας έχουν συνηθίσει να αλλάζουν τα μαλλιά τους με την ίδια συχνότητα που εμείς αλλάζουμε ρούχα (aka κάθε μέρα!), αλλά και κάποιες άλλες πιο… κλασικές, όπως για παράδειγμα οι δύο Kate: η Kate Hudson και η Kate Bosworth, όπως μπορείς να δεις παρακάτω!


Α! Και η Nicole Richie φυσικά, που έκανε τα κορίτσια ανά τον κόσμο να κλείνουν ραντεβού για να αποκτήσουν αυτό α-κρι-βώς το χρώμα.

Και όλα όσα σου περιγράφω άρχισαν να γίνονται από αρχές του 2014 και για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, δεν με πολυάγγιζαν. Μέχρι που προέκυψε ένα ταξίδι στο Μονακό για να μάθουμε για τα νέα hair trends (θα σου πω αναλυτικά γι’αυτό το ταξίδι σε επόμενο post) όπου γνώρισα από κοντά τον Josh Wood, τον colorist- μύθο της Wella, αφού είναι ο άνθρωπος που ορίζει τις τάσεις στο χρώμα των μαλλιών, ο οποίος μεταξύ πολλών, πολλών άλλων μου είπε πως τα παστέλ μαλλιά είναι το νέο ombre! OMG! Τα παστέλ μαλλιά. Πάλι εκεί μπροστά μου. Λες;

Παστέλ μαλλιά: το… step by step project που με έκανε να το δω σοβαρά!

Στο ίδιο ταξίδι πρωτοσυστήθηκα με το ολοκαίνουριο Instamatic by Color Touch της Wella! Μια συλλογή από έξι βαφές σε super παστέλ αποχρώσεις που φεύγουν μετά από περίπου έξι λουσίματα και σου εξασφαλίζουν τα μαλλιά των stars. Εν τω μεταξύ για να… γνωριστούμε καλύτερα, εγώ, το Instamatic, ο art director των κομμωτηρίων Gino Hair and More, Ηλίας Κατσαρός, κι ένα κορίτσι που ήθελε να ζήσει την εμπειρία Instamatic, κλείσαμε ραντεβού στο κομμωτήριο Gino στην Ηλιούπολη!


Και για να σου συστήσω κι εσένα τα χρώματα που λατρεύουν τα μεγαλύτερα beauty & fashion icons τώρα, κράτησε σημειώσεις (και αποχρώσεις!):
– Smokey Amethyst
για μελαγχολική τονικότητα
– Muted Mauve
για μια βιολετί νότα
– Pink Dream για μια παστέλ θηλυκή απόχρωση
– Jaded Mint για μια “φρέσκια” απόχρωση
– Ocean Storm για μια προκλητική νότα
– Clear dust για απαλό και λαμπερό τελείωμα


Παραπάνω ο Ηλίας Κατσαρός, art director των κομμωτηρίων Gino Hair and More, διαλέγει με το κορίτσι που είχε κλείσει ραντεβού για βαφή στο κομμωτήριο, το Pink Dream.


Ο Ηλίας Κατσαρός, art director των κομμωτηρίων Gino Hair and More, με την colorist Σία, επί τω έργω!

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη μου εξηγεί ο art director Ηλίας Κατσαρός. “Το Instamatic by Color Touch αποδίδει τέλειο χρώμα τόσο σε ξανθιές όσο και σε καστανές. Στην δεύτερη περίπτωση ίσως χρειαστεί να ξανοίξουμε το χρώμα”. Όσον αφορά το αν έχει ηλικία αυτό το trend ο art director μου δίνει την απάντηση: “Σίγουρα όχι! Η ομορφιά είναι μορφή έκφρασης της προσωπικότητας. Αν μια γυναίκα λατρεύει τη μόδα και τους πειραματισμούς μπορεί να το κάνει! Και πράγματι, στο κομμωτήριο Gino έρχονται πολλές stylish γυναίκες που το ζητούν!”.


Λίγες ώρες μετά και το Instamatic by Color Touch έχει κάνει το θαύμα του! Ένα ultra stylish και καθόλου βαρετό χρώμα για ένα κορίτσι που αγαπά την μόδα, τις τάσεις αλλά πάνω από όλα το χρώμα στα μαλλιά!

Υιοθέτησε κι εσύ το pastel hair trend με Instamatic!
Θέλεις να είσαι η επόμενη που θα αποκτήσει ροζ, μοβ ή θεαματικά mint μαλλιά; Μπορείς! Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου. Κατόπιν κλήρωσης δύο κορίτσια θα βάλουν χρώμα στα μαλλιά τους και την… ζωή τους χάρη στο Instamatic by Color Touch και την Wella!
Σου κλείνω ραντεβού στο κομμωτήριο Gino Hair and More, λοιπόν 😉

PHOTOS: Χρήστος Κέδρας

module

Read More

And More