Το ξέσπασμα του Χ. Σιανίδη για την Α. Ηλιάδη: “Ας σταυρώσουμε πάλι έναν εύκολο στόχο”!

Ξέσπασε στο προσωπικό του προφίλ στο instagram, ο Χάρης Σιανίδης. Ο γνωστός PR man, μετά τις δηλώσεις της μητέρας του Σάββα Γκέντζογλου, ανέβασε μια φωτογραφία της τραγουδίστριας και έγραψε από κάτω ένα κείμενο λέγοντας ουσιαστικά να την αφήσουν ήσυχη να ζήσει τη ζωή της ευτυχισμένη, και όπως ακριβώς τη θέλει.”Εμένα η Αγγελική, δεν είναι κολλητή μου φίλη … Είναι δική της η ζωή και ας την ζήσει όπως θέλει…Έχει περάσει μια ζωή λίγο περίεργη…αφού την κάνει ευτυχισμένη να είναι μαζί με το Σάββα και περνάνε καλά, γούστο τους και καπέλο τους”

Διάβασε όλα όσα έγραψε:

“Ρε παιδιά έλεος πάλι με την Αγγελική Ηλιάδη….αφού έχουμε λύσει όλα τα δικά μας ενδοοικογενειακά προβλήματα ας σταυρώσουμε πάλι έναν εύκολο στόχο…ας πάρουμε τηλ για δηλώσεις μπαμπάδες, θείες, γιαγιάδες (επώνυμες και ανώνυμες) πιάνοντας τους στον ύπνο….ας προσπαθήσουμε να μειώσουμε έναν άνθρωπο βρίζοντας και γράφοντας ότι μας κατέβει για να νοιώσουμε ότι κάτι κάνουμε…κλασική ελληνική νοοτροπία ας κράξουμε τον άλλον για την δική μας προσωπική εξιλέωση Μόνο που ευτυχώς η εποχή του κίτρινου και του ξεκατινιασματος πέρασε ανεπιστρεπτί!!!

Ας κάνει οτι γουστάρει η Ηλιαδη…. 36 χρόνων ειναι, μάνα, και παίρνει μoνη της την ευθύνη των αποφάσεων της… δική της είναι η Ζωη και ας την ζήσει όπως θέλει….. δεν ζήτησε απο κανέναν λεφτά να μεγαλώσει τα παιδια της… παρχουν επώνυμοι στην Ελλάδα που έκαναν ενα σωρό παιδια με διαφορετικούς παρτενέρ και δεν βγήκε ποτε κανείς να πει τίποτα…και τέλος εμένα η Αγγελική κολλητή μου φίλη δεν υπήρξε πότε….απλά την συμπαθώ…εχει περάσει και μια ζωη λίγο περίεργη ρε γα… αφού την κάνει ευτυχισμενη να είναι μαζί με τον Σάββα και περνάνε καλά γούστο και καπέλο τους!!! Η ζωή είναι πολύ-πολύ μικρή και οι ευτυχισμένες στιγμές ακόμα ποιο λίγες….ας την ζήσει ο καθένας όπως θέλει!!!!!!!!!!”

Read More

And More