Η πρεμιέρα της Αννίτας Πάνια ήταν για μας μία έκπληξη! Μάθε το γιατί…

Μία πρεμιέρα διαφορετική απ ΄όλες τις άλλες προσπάθησε να κάνει σήμερα η Αννίτα Πάνια… Μία πρεμιέρα – έκπληξη, την οποία σαφέστατα και δεν περίμεναν από ΄κείνη οι πιστοί τηλεθεατές της. Βλέπετε, η γνωστή παρουσιάστρια απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα θέλει να προχωρήσει τηλεοπτικά παρακάτω και ν ΄αφήσει πίσω της τις… καλτ-τρας εκπομπές που όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησε με πάθος.

Το “Αννίτα.gr” βγήκε στον αέρα και απ ΄ότι προσπάθησε τόσο η ίδια η Αννίτα να μας εξηγήσει όσο και οι συνεργάτες της μπροστά από τις κάμερες δεν θα είναι μία εκπομπή… παρατράγουδα. Απ ΄ότι χαρακτηριστικάν είπαν; Θα προσπαθήσουν αυτή την σεζόν να μας παρουσιάζουν κάθε Σαββατοκύριακο μεσημέρι μία… τηλε-εφημερίδα. Ενα τηλεοπτικό μαγκαζίνο κατά την διάρκεια του οποίου οι τηλεθεατές να μπορούν να ενημερώνονται για τα πάντα, ευχάριστα, δυσάρεστα, τρέχοντα…

Μία εκπομπή η οποία θα έχει μέχρι και καταγγελίες και εννοείται πως θα φιλοξενεί στο πλατό και όλους όσους θέλουν να μιλήσουν για το πρόβλημά τους μπροστά από τις κάμερες και κάπου εδώ θέλω να πω, πως σε περίπτωση που δεν τα πάει σούπερ στους πίνακες τηλεθέασης εύχομαι εν μία νυχτί όλη αυτή η fresh προσπάθεια να μην μεταλλαχθεί σε… παρατράγουδα.

Η Αννίτα όσο αιρετικό άτομο κι αν είναι, κανείς ποτέ δεν έχει ισχυριστεί πως δεν είναι ταλαντούχα και πως το ιδιαίτερο τηλεοπτικό ταμπεραμέντο που διαθέτει δεν μπορεί να ανθίσει μέσα κι από άλλου ύφους εκπομπών. Αλλωστε η παρουσιάστρια είναι απίστευτα καλλιεργημένο άτομο και με υψηλού επιπέδου γνώσεις τις οποίες δυστυχώς ποτέ μέχρι τώρα δεν τις έχουμε απολαύσει, μιας και από στάση και φιλοσοφία ζωής είχε αποφασίσει να υπηρετήσει την… καλτ μεριά (έτσι για να το πω όσο πιο κομψά μπορώ) της ελληνικής τηλεόρασης.

Χαρακτηριστικό όλων αυτών που σας λέω είναι το γεγονός ότι στην πρεμιέρα μεταξύ άλλων είδαμε μία σοβαρή μαρτυρία δύο νέων παιδιών που έκαναν χρήση αναβολικών και κινδύνεψαν να χάσουν την ζωή τους, όπως επίσης; Και μία συνέντευξη του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμου, κατά την διάρκεια της οποίας η Αννίτα ήταν πολύ καλή.

Οσο για το ποια ακριβώς ήταν τα πρώτα λόγια της Αννίτας στην έναρξη της εκπομπής;

“…Πάρτε μάτι παρακαλώ σκηνικό. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για το σκηνικό μου και είμαι πολύ περήφανη για τους συνεργάτες μου τους πίσω και τους μπρος. Δεν το έχω πολύ να κάνω πρόλογο”, είπε στην αρχή η γνωστή παρουσιάστρια φανερά αγχωμένη λόγω αυτού του νέου της εγχειρήματος και έσπευσε να συμπληρώσει: “Το σίγουρο είναι ότι αν με ρωτάτε τι είναι το ΑΝΝΙΤΑgr θα σας πω ότι θα ήθελα να είναι μια τηλεφημερίδα, μια εκπομπή μέσα από την οποία γνωρίζει κανείς όλα τα νέα, ότι τρέχει στην επικαιρότητα και ότι δεν τρέχει. Θα σας δώσουμε όλους τους τρόπους για να μπείτε στην παρέα μας για να μας πείτε τους προβληματισμούς σας και τα νέα σας…”

Αμέσως μετά η Αννίτα μας παρουσίασε τους νέους της συνεργάτες που είναι οι: Βασίλης Ζέρβας, Μαρία Φραγκάκη, Τάσος Θεοδωρόπουλος και Κωνσταντίνα Κούμπουλα.

Read More

And More