M. Xρουσαλά – Λ. Πατίτσας: Ποτέ μόνοι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεό Πατίτσας, δεν μένουν ποτέ μόνοι τους. Πριν από λίγες εβδομάδες το ζευγάρι βρισκόταν στη Μύκονο μαζί με τις μαμάδες, Αγλαΐα και Μαριγώ. Τώρα όμως στη Χαλκιδική μαζί με το ζευγάρι βρέθηκε μόνο η μαμά της Μαριέττας.

Η κυρία Αγλαΐα μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έδειχνε στην κόρη της ένα περιοδικό με μεγάλη δυσαρέσκεια.

Μετά τη Μαριέττα, σειρά είχε και η ξαδέρφη της, Γεωργία Χρουσαλά, να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Γεωργία παντρεύτηκε τον ειδικευόμενο πλαστικό χειρούργο Πρόδρομο Παπαιωάννου. Ο γάμος έγινε στον ιερό ναό του Νέου Μαρμαρά ενώ ακολούθησε δεξίωση στο ”Κόχι – Κόχι” του Πόρτο Καρράς.

Οι καλεσμένοι ήταν γύρω στους 900. Η Μαριέττα και ο Λεό, μαζί με την κυρία Αγλαΐα και τον Θανάση έφτασαν στο Πόρτο Καρράς λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής. Το ζευγάρι διέμεινε σε υπερπολυτελή σουίτα, ενώ μαμά και αδερφός σε απλά δωμάτια του ξενοδοχείου. Το ζευγάρι με τους συγγενείς και τους μελλόνυμφους διασκέδασαν στο καζίνο ”Sithonia” παίζοντας στον κουλοχέρη και στη ρουλέτα αρκετά χρήματα.

Την ημέρα του γάμου, ο Λεό και η Μαριέττα έκαναν εντυπωσιακή είσοδο στην εκκλησία μετά το ζευγάρι που παντρευόταν. Αυτό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Την επόμενη μέρα πήγαν για μπάνιο και η Μαριέττα χτένιζε με τα χέρια της τον καλό της Λεό, που είχε βραχεί και τα μαλλιά του είχαν χαλάσει.

Read More

And More