Shaya: “Μου έχει τύχει να έχω πρόβλημα με τη μαμά αγοριού μου”

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του Dj Airth των Vegas, όμως η Shaya έχει βιώσει σχέσεις με προβλήματα στο παρελθόν. Η ίδια χαρακτηρίζει τους Έλληνες γοητευτικούς άνδρες και αποκαλύπτει τι την έλκει αλλά και τι την απωθεί σε αυτούς, μιλώντας στο περιοδικό People.

“Στα δικά μου μάτια, οι Έλληνες είναι πολύ γοητευτικοί άνδρες. Μου αρέσει η τρέλα, ο αυθορμητισμός, το πείσμα, αλλά και ο τρόπος που θα πλησιάσουν μια γυναίκα”, δηλώνει η τραγουδίστρια που ετοιμάζεται να διαγωνιστεί στον ελληνικό τελικό της Eurovision με το τραγούδι “Sunshine”.

“Αυτό που δεν μου αρέσει είναι πως ο Έλληνας κολλάει πάρα πολύ με τη μητέρα του, κάτι που δεν συμβαίνει στο εξωτερικό” σημειώνει. “Μου έχει τύχει να έχω πρόβλημα από την πρώτη μέρα που γνώρισα τη μαμά του. Τελικά χωρίσαμε γιατί όλο αυτό είχε επηρεάσει τη σχέση μας” αποκαλύπτει η ίδια.


Για τον τωρινό της σύντροφο Dj Airth, η Shaya αναφέρει: “Δεν θα μοιραστούμε τη σχέση μας με τα media. Προτιμάμε να την κρατάμε για εμάς και τους φίλους μας”.

Περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

Read More

And More