Ζέτα Μακρυπούλια: “Έχω συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να μ’ έχουν στην μπούκα!”

Την φοβίζουν πολύ οι πλαστικές επεμβάσεις και ξέρει ότι δεν θα αγγίξει ποτέ τα όρια της υπερβολής. Δηλώνει “μπερδεμένη” με το θέμα της μητρότητας και έχει προσηλωθεί στο να… γράψει χιλιόμετρα στο κοντέρ της ως ηθοποιός.

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα πει όχι σε μια ευκαιρία να παίξει στην Επίδαυρο και ξέρει ότι θα σχολιαστεί έντονα αν ποτέ της δοθεί αυτή η ευκαιρία. Άλλωστε οι φήμες που συνοδεύουν το όνομα της είναι πολλές και τις έχει συνηθίσει. Αυτά και πολλά ακόμα αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glow.

“Έχω κάνει τόση προσωπική δουλειά μέσα μου που δεν αφήνω τίποτα να με αγγίξει. Έχω μάθει καλύτερα τους ανθρώπους και δε με απασχολεί πια το τι γράφεται κι ακούγεται για μένα. Μέσα στα 23 χρόνια που είμαι σε αυτόν τον χώρο έμαθα πώς να τα διαχειρίζομαι όλα αυτά. Από ένα σημείο και μετά μαθαίνεις να ζεις με τις φήμες που συνοδεύουν τ’ όνομά σου. Όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει πολύ χοντρές φήμες για μένα”, σημειώνει η ηθοποιός σε σχέση με τις φήμες που συνοδεύουν το όνομα της.

“Και συνήθως οι φήμες που διαδίδονται είναι πολύ πιο άσχημες και ψεύτικες από τα κείμενα που έχει κάποιος τα κότσια να γράψει για σένα. Τι να κάνω; Με ποιον να τα βάλω; Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ποια είμαι και τι είμαι. Επίσης, ο κόσμος, που μπορεί να παρακολουθεί αυτές τις φήμες, από ένστικτο ξέρει πού σταματάει η αλήθεια και πού αρχίζει το παραμύθι. Εμένα με νοιάζει να ζήσω τη δική μου ζωή, όχι τη ζωή που κάποιοι άλλοι θέλουν να ζήσω” συμπληρώνει η ίδια.

Το θέμα της μητρότητας την απασχολεί; Η Ζέτα Μακρυπούλια απαντά: “Δεν έχω ακόμη αποφασίσει τι θέλω να κάνω στον τομέα αυτό. Eίναι κάτι που δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με τη σκέψη του. Δεν έχω ακούσει τα καμπανάκια της μητρότητας, παρά μόνο κάτι σιγανά κουδουνάκια κάπου στο βάθος, σαν από πηγάδι!!! Είμαι λίγο μπερδεμένη με το θέμα της μητρότητας και δε θέλω να το πιέσω. Ευτυχώς, είμαι τυχερή και οι γονείς μου δεν είναι πιεστικοί στο θέμα αυτό. Δε μου πετούν, δηλαδή, μπηχτές για το πότε θα κάνω ένα μωρό.”

Η ίδια δηλώνει για τη σχέση της με τον χρόνο και τις αισθητικές επεμβάσεις: “Με φοβίζουν πολύ οι πλαστικές επεμβάσεις και πιστεύω ότι δε θα ξεπεράσω ποτέ τα όρια. Το βρίσκω πολύ ωραίο που μια γυναίκα μπορεί πια με τη βοήθεια της ιατρικής να κάνει μικροπράγματα για να αισθανθεί καλύτερα με τον εαυτό της. Αυτό που με φοβίζει, όμως, είναι η υπερβολή και το νυστέρι, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει μετά κι αν μπορείς να επιστρέψεις σε αυτό που ήσουν παλιά. Στα 65 μου θέλω να έχω κάνει σημαντικά πράγματα στο θεάτρο και να έχει γράψει το κοντέρ μου ως ηθοποιού πολλά χιλιόμετρα”.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτει: “Αν ποτέ μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω στην Επίδαυρο, νομίζω ότι θα πρέπει να δουλέψω από την αρχή με τον εαυτό μου. Νομίζω ότι θα χρειαστώ ξανά μια mini δραματική σχολή για να νιώσω εγώ η ίδια ότι θα είμαι στο επίπεδο που θέλω. Δεν είναι μόνο η βαρύτητα του αρχαίου θεάτρου, αλλά και η υψηλή τεχνική κατάρτιση την οποία πρέπει να κουβαλάς ως ηθοποιός για να μπεις στην Επίδαυρο και να υποστηρίξεις άξια τον ρόλο που θα σου δοθεί από τον σκηνοθέτη σου. Το ξέρω ότι κάποιοι θα με σχολιάσουν έντονα αν ποτέ βρεθώ να παίζω εκεί, αλλά έχω συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να μ’ έχουν στην μπούκα!”

Περισσότερα στο Glow που κυκλοφορεί.

Read More

And More