Robbie Williams: Αυτοί θα ανοίξουν την πολυαναμενόμενη συναυλία του στη Μαλακάσα!

Είναι αλήθεια! Ο Robbie Williams έρχεται, για πρώτη φορά, στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία στo πλαίσιo του Rockwave Festival 2015. Ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της εποχής μας θα προσγειωθεί στη σκηνή του TerraVibe Park στη Μαλακάσα στις 20 Ιουνίου και ήδη έχει ξεκινήσει να γίνεται χαμός από τους fans του.

Η χώρας μας, είναι ένας από τους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας του με τίτλο “Let Me Entertain You Tour 2015”. Ο ίδιος δηλώνει πάρα πολύ ενθουσιασμένος που έρχεται.

Όσον αφορά το συγκρότημα που θα ανοίξει τη συναυλία, πρόκειται για τους Ex-Girlfriend’s Perfume που αναδείχθηκαν μέσα από τον διαγωνισμό του Jumping Fish. Μία νέα μπάντα που είναι πολύ τυχερή που θα πάρει μέρος σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς για τη χώρα μας.

Στο αξέχαστο show που θα παρουσιάσει ο Williams θα συμμετέχει και η Sharon Kovacs. H Ολλανδή ερμηνεύτρια με την ιδιαίτερη φωνή είχε βρεθεί στη χώρα μας πριν από λίγες ημέρες (δες εδώ) και ανανέωσε το ραντεβού της με το κοινό για το καλοκαίρι!

Read More

And More