Homesies: Η νέα μανία των stars!

Homesies! Ανακάλυψε το απόλυτο loungewear και home wear trend ένδυσης που ήρθε για να μείνει!


Ελένη Μενεγάκη

Θα σου άρεσε να είχε; ένα άνετο ρούχο που να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ; Πως θα σου φαινόταν αν το ίδιο ρούχο αποτελούσε και την τελευταία λέξη της μόδας; Τα Homesies είναι το νέο brand που ήρθε να αφήσει εποχή στον χώρο της ένδυσης, με ρούχα από 100% φυσικά υφάσματα που φτιάχνονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα από μία ομάδα ταλαντούχων Ελλήνων σχεδιαστών.


Κατερίνα Καινούριου

Βασισμένα στην φιλοσοφία των onesies – το υπέρτατο streetwear διασημοτήτων σε όλο τον κόσμο όπως οι Brad Pitt, Rihanna, Justin Bieber, Kesha και Kris Jenner και Cara Delevigne και No1 προϊόν ένδυσης σε πωλήσεις στην Ευρώπη – τα Homesies είναι εντυπωσιακές ολόσωμες φόρμες ενηλίκων οι οποίες αποτελούν το πιο σύγχρονο και απόλυτο loungewear και home wear trend που συνδυάζει άνεση και κομψότητα, εφαρμόζοντας κατάλληλα στο σώμα ώστε να προσφέρουν απόλυτη αίσθηση ελευθερίας σε εκείνον που τα φοράει.


Μαρία Ηλιάκη

Ανακάλυψε μια πολύ ξεχωριστή γκάμα από ολόσωμες φόρμες Homesies – σχεδιασμένες από μία ομάδα ταλαντούχων Ελλήνων σχεδιαστών με πολύ φαντασία και δημιουργικότητα – σε στρατιωτικά prints, διχρωμίες, floral μοτίβα, πουά λεπτομέρειες και πολλές άλλες μοναδικές επιλογές που θα ανταποκριθούν στο προσωπικό σου στυλ και οι οποίες φοριούνται καθημερινά σε κάθε διαφορετική και ξεχωριστή περίσταση της καθημερινότητάς σου.


Μαίρη Συνατσάκη

Ξεκινώντας σαν ρούχο ύπνου και χαλάρωσης στο σπίτι, λόγω της άνεσης και ελευθερίας που προσφέρουν, γρήγορα έγιναν η νέα τάση στο streetwear. Το trend ξεκίνησε από διασημότητες σε Ευρώπη και Αμερική, που δεν δίστασαν να το
φορέσουν παντού, και εξελίχθηκε σε αγαπημένο ρούχο της καθημερινότητας. Και αυτό γιατί λύνουν προβλήματα, όπως ο συνδυασμός ρούχων (με ένα ενιαίο σύνολο είσαι έτοιμος!) και κολακεύουν κάθε σώμα. Στην Ελλάδα τα γνωρίσαμε μέσω του brand Homesies και τις (αποκλειστικά) onesies συλλογές του. Διατηρώντας την φιλοσοφία των onesies, αλλά με τη χρήση καινοτόμων για το είδος υφασμάτων και σχεδίων, που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο, επέβαλλαν τη νέα μόδα και στην χώρα μας.


Μαρία Κορινθίου & Ισμήνη

Τα φορέσαμε σε βραδυνές εξόδους και στην παραλία το καλοκαίρι, στο σπίτι και στο σαλέ το χειμώνα. Οι συλλογές των Homesies αγαπήθηκαν ήδη από τους επώνυμους της χώρας μας και έφεραν μία διαφορετική πνοή στο ντύσιμο.

Παράγονται στην Ελλάδα με υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας, 100% βαμβακερά ή μάλλινα και έχουν ένα εμπνευσμένο οικολογικό packaging που από μόνο του είναι ένα υπέροχο αξεσουάρ. Τα Homesies συνεργάζονται με καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες και σχεδιαστές, μετατρέποντας τα onesies σε ολόσωμο καμβά! Ταυτόχρονα προσφέρουν μοναδική δυνατότητα προσωποποίησης, με την αποκλειστική παραγωγή κατόπιν παραγγελίας.

Εαν είσαι λοιπόν οπαδός του στυλ, της κομψότητας και της άνεσης τότε δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το E-shop της Homesies. www.homesies.gr

Read More

And More