Ευνοείσαι ή όχι από τη Νέα Σελήνη; Τι προβλέπει το ζώδιό σου;

Στις 28 Μαΐου και ώρα 21:40, διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στις 7 μοίρες των Διδύμων. Η Νέα Σελήνη στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων μας κάνει περισσότερο δραστήριες και κοινωνικές, ενώ παράλληλα μας χαρίζει τη λογική και την αναλυτική σκέψη που χρειάζεται προκειμένου να διακρίνουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Και παρόλο που το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ποσειδώνας, μπορεί να θολώσει κάπως τα νερά και να μας αποπροσανατολίσει, το τρίγωνο του Άρη μπορεί να εξισορροπήσει τα πράγματα και να μας βοηθήσει να αποφύγουμε δυσδιάκριτες παγίδες.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ποια ζώδια ευνοούνται;
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη Νέα Σελήνη είναι οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι. Αντίθετα, τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) που έχουν γεννηθεί γύρω στις 26/2, 28/5, 30/8 και 29/11, καλό θα είναι να είναι περισσότερο επιφυλακτικοί σε όλες τις συναναστροφές και συναλλαγές τους.

ΚΡΙΟΣ
Θετικά αποτελέσματα αναμένεται να έχει για σένα η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 28 Μαΐου. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα μπορέσεις να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια που βρίσκονται στα σκαριά και να διατυπώσεις ιδέες, που θα έχουν ευρεία απήχηση. Το καινούριο φεγγάρι θα σου δώσει επίσης την ευκαιρία να συναντηθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα, να μάθεις ευχάριστα νέα από το άμεσο περιβάλλον σου, αλλά και να πραγματοποιήσεις ταξίδια με τον σύντροφό σου, που θα δυναμώσουν περισσότερο τον δεσμό σας. Αν πάλι είσαι μόνη, αυτό το διάστημα θα γνωρίσεις ένα άτομο, με το οποίο θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία. Τέλος, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια νέα επαγγελματική συνεργασία, το τρίγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Άρη, αποτελεί τον καλύτερο οιωνό.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη στις 28 Μαΐου διαμορφώνεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι ιδανικό όχι μόνο για να βάλεις μια τάξη στα έσοδα και τα έξοδά σου, αλλά και για να βρεις νέες πηγές εσόδων, που θα σε βοηθήσουν να βγεις από αδιέξοδα. Ωστόσο, λόγω της αρνητικής συμμετοχής του Ποσειδώνα, καλό θα είναι να αποφύγεις συναλλαγές με άτομα του φιλικού σου κύκλου, ακόμα και αν δεν έχεις αρνητικές ενδείξεις. Από την άλλη, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης με το καινούργιο φεγγάρι, θα έχει ως αποτέλεσμα να πετύχεις μια σημαντική αύξηση των αποδοχών σου, ή αν είσαι άνεργη, να βρεις μια δουλειά που θα καλύπτει τις ανάγκες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο στις 28 Μαΐου, σε κάνει ιδιαίτερα ενθουσιώδη και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις νέα ξεκινήματα σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα είναι γεμάτο εκπλήξεις, καθώς θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα συναναστραφείς με άτομα που θα σε επηρεάσουν και θα σου δείξουν νέες προοπτικές για την προσωπική σου εξέλιξη. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας σχηματίζει τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη, συνιστά να είσαι περισσότερο προσεκτική, κυρίως όσον αφορά επαγγελματικά ξεκινήματα, που μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Αν όμως δεν αφήσεις τα συναισθήματα να σε παρασύρουν και χρησιμοποιήσεις τη λογική σου, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τις όποιες παγίδες, αφού την ίδια στιγμή, η θετική όψη του Άρη συμβάλει στην πραγματοποίηση των φιλοδοξιών σου. Ιδιαίτερη εύνοια αναμένεται και στην αισθηματική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στις 28 Μαΐου διαμορφώνεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σου δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς και να οργανώσεις τις κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τους στόχους σου. Το καινούριο φεγγάρι θα σου προσφέρει νέες εμπειρίες ή πληροφορίες, που θα σου δείξουν τον δρόμο της επιτυχίας, θα πρέπει όμως (προς το παρόν τουλάχιστον) να κινηθείς παρασκηνιακά και να μην αποκαλύψεις τα σχέδιά σου σε άτομα που δεν εμπιστεύεσαι. Επιπλέον, με τη θετική όψη που σχηματίζει ο Άρης με τη Νέα Σελήνη, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες θετικές αλλαγές στο οικιακό σου περιβάλλον ή να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις με μέλη της οικογένειάς σου. Τέλος, είναι πιθανό το διάστημα αυτό να συγκατοικήσεις με το σύντροφό σου ή να αποκτήσεις τον πρώτο σου απόγονο.

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 28 Μαΐου αυξάνει ακόμα περισσότερο την κοινωνικότητά σου και σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα νέο κοινωνικό κύκλο με άτομα που σου ταιριάζουν και που μπορούν να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις κάποια σχέδιά σου. Το καινούριο φεγγάρι, ωστόσο, μπορεί να σου δημιουργήσει και κάποια έκτακτα έξοδα, τα οποία καλό θα είναι να διερευνήσεις πολύ καλά, ώστε να δεις αν προέρχονται πραγματικά από δική σου ευθύνη ή πρόκειται για κάποιο λάθος. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ποσειδώνας, συνιστά επίσης να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές με άτομα που δεν εμπιστεύεσαι, καθώς επίσης και επενδύσεις, που μπορεί να σου στοιχίσουν ακριβά. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, η Νέα Σελήνη ευνοεί περισσότερο την δημιουργίας μιας νέας σχέσης, παρά την αναζωπύρωση μιας ήδη φθαρμένης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 28 Μαΐου, δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγεις νέα ξεκινήματα είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στην προσωπική σου ζωή. Αντίθετα, σε κάθε νέα «ευκαιρία» που θα εμφανιστεί, καλό θα είναι να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου και να αφήσεις το χρόνο να σου δείξει αν πρόκειται για… θησαυρό ή για άνθρακα. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, ίσως κάποιες κινήσεις του συντρόφου σου σε απογοητεύσουν αυτό το διάστημα, δεν θα πρέπει όμως να βιαστείς να τις κρίνεις, αν δεν σιγουρευτείς για τις προθέσεις του. Συγκρατημένη θα πρέπει να είσαι και σε νέες γνωριμίες, που μπορεί να σου υπόσχονται πολλά, τα οποία πιθανότατα δεν θα μπορέσουν να τηρήσουν.

ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 28 Μαΐου στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων, είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, καθώς εγκαινιάζει μια θετική περίοδο, γεμάτη δράση, ταξίδια, νέους ορίζοντες και προοπτικές. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι ιδανικό για να δώσεις πνοή στα όνειρά σου, να καθιερωθείς επαγγελματικά ή ακόμα και να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία, που έρχεται από το εξωτερικό και υπόσχεται να αλλάξει τη ζωή σου. Η θετική όψη που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιό σου, αποτελεί ακόμα μια θετική ένδειξη, τόσο για τα οικονομικά σου όσο και για την αισθηματική σου ζωή. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή ένας νέος, πολλά υποσχόμενος έρωτας, είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 28 Μαΐου στους Διδύμους και τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, θα αποδειχθεί κάπως «περίεργη» για το ζώδιό σου. Φαίνεται ότι βρίσκεσαι σε μια φάση που χρειάζεσαι ριζικές αλλαγές και ανανέωση. Το καινούριο φεγγάρι θα σου δώσει λοιπόν την ευκαιρία να σκεφτείς ποιους τομείς της ζωής σου θέλεις να μεταμορφώσεις και να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Παρόλο που ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε ένα συμβατό με το δικό σου ζώδιο, το γεγονός ότι σχηματίζει τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μη «χαθείς» μέσα σε ουτοπίες. Η βαθιά ενδοσκόπηση και η λογική σκέψη, θα σε βοηθήσουν να χαράξεις ένα νέο δρόμο τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στα επαγγελματικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 28 Μαΐου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να αξιολογήσεις τα άτομα που υπάρχουν στη ζωή σου και να δρομολογήσεις κάποιες εξελίξεις. Αν διατηρείς μια σημαντική σχέση θα θελήσεις να την επισημοποιήσεις, θα πρέπει όμως να εξετάσεις το κατά πόσο αυτή η σχέση μπορεί να επιβιώσει κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες. Η στήριξη από το οικογενειακό σου περιβάλλον κρίνεται απαραίτητη, γι’ αυτό καλό θα είναι να διατηρήσεις καλές σχέσεις μαζί τους, ακόμα και αν πουν μια κουβέντα παραπάνω. Αν ανήκεις στις singles, μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, μπορεί να φαντάζει ιδανική, καλό θα είναι όμως να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου, τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στις 28 Μαΐου διαμορφώνεται ένα καινούριο φεγγάρι στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και υπόσχεται να σου ανοίξει το δρόμο για νέες επαγγελματικές κατευθύνσεις και εμπειρίες. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να βάλεις σε εφαρμογή νέα σχέδια, να αποδεχτείς νέες προτάσεις ή ακόμα και να δείξεις ένα νέο πρόσωπο στο περιβάλλον σου, πολύ πιο αποδοτικό και παραγωγικό. Όσον αφορά στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου όμως, ίσως θα πρέπει να είσαι κάπως επιφυλακτική, καθώς θα υπάρξουν κάποια πρόσωπα που δεν θα δουν με καλό μάτι τις προοπτικές που σου ανοίγονται. Με τη Νέα Σελήνη, μπορείς ακόμα να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα, που θα βελτιώσει την εμφάνισή σου και θα τονώσει τον οργανισμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ιδιαίτερα θετική θα αποδειχθεί για σένα η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 28 Μαΐου στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, η ζωή σου θα γίνει πολύ πιο ανέμελη και θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις, αλλά και να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Η αισθηματική σου ζωή ωστόσο, είναι αυτή που ευνοείται περισσότερο από κάθε τι άλλο κι αυτό σημαίνει ότι αν διατηρείς μια καλή σχέση, ίσως την επισημοποιήσεις ή εκπλαγείς ευχάριστα με μια εγκυμοσύνη, ενώ αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία θα δώσει καινούριο νόημα στη ζωή σου. Η χαρά σου ίσως σε παρασύρει σε κάποια παραπάνω έξοδα, για τα οποία όμως δεν θα μετανιώσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 28 Μαΐου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένεια. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να δημιουργήσει πρόσκαιρη ασυνεννοησία με τους οικείους σου ή να βγάλει κάποιες βλάβες στο σπίτι, που θα αποδειχθούν κάπως δαπανηρές. Ωστόσο, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης με το καινούριο φεγγάρι μπορεί να σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις και επιπλέον, να σου φέρει κάποια έσοδα που δεν υπολογίζεις. Τέλος, το επόμενο δεκαπενθήμερο, μπορείς να προωθήσεις θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου ή να πραγματοποιήσεις μια σημαντική αγοραπωλησία.

Read More

And More