Τι είναι το #movember_nails και 10 ιδέες για να το κάνεις!

Αν είσαι ελάχιστα παρατηρητική τις προηγούμενες μέρες θα είδες αγόρια γύρω σου να αφήνουν μουστάκια. Και δεν πρόκειται για ολοκαίνουριο beauty trend αλλά για το κίνημα Movember για το οποίο σου έχουμε ξαναγράψει εδώ.

Εν τάχει: το Movember προκύπτει από τις λέξεις Moustache+ nOVEMBER και πρόκειται για το κίνημα που παροτρύνει τους άνδρες κάθε Νοέμβριο να αφήσουν μουστάκι προκειμένου να κινητοποιηθούν στον αγώνα κατά ανδρικών ασθενειών, όπως ο καρκίνος του προστάτη. Μάλιστα, σύμφωνα με την Global Journal, το κίνημα αυτό περιλαμβάνεται στις 100 πιο κορυφαίες ΜΚΟ παγκοσμίως.

Σε ένα τόσο κορυφαίο κίνημα φυσικά και εμείς τα κορίτσια θα χώναμε τις μύτες μας ή καλύτερα, τα νύχια μας! Και κάπως έτσι, τα social και ειδικά το instagram πλημμύρισαν με photos από μανικιούρ με μουστάκια και το hashtag #movember_manicure!

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, παρακάτω δέκα ιδέες για να κάνεις κι εσύ μόνη σου ένα τέτοιο μανικιούρ. Α! Και έχεις λιγότερες από 12 μέρες στην διάθεσή σου για να επιλέξεις το μουστάκι που σου ταιριάζει και να το αντιγράψεις! Γιατί τώρα; Γιατί α) περιμέναμε να ανέβουν στο instagram κάμποσες photos από #movember_nails για να επιλέξουμε τα καλύτερα αλλά και γιατί β) ποτέ δεν είναι αργά για να περάσεις το δικό σου κοινωνικό μήνυμα… όμορφα!

Read More

And More