Για δες! Η Sienna Miller έκανε ένα φανταστικό χτένισμα στο καρέ της!

Αν έκοψες πρόσφατα τα μαλλιά σου καρέ και μπορεί να το μετάνιωσες, αν έχεις χρόνια καρέ (πολύ, πολύ πριν γίνει τάση) και έχεις βαρεθεί να κάνεις το ίδιο και το ίδιο πράγμα στα μαλλιά σου ή αν ακόμη έχεις μακριά μαλλιά (εγώ είμαι αυτή!) που δεν λες να τα κόψεις ποτέ, γιατί να, τι επιλογές θα έχεις (;) η Sienna Miller σου αλλάζει γνώμη!

Γιατί η Sienna Miller που στην αρχή θεωρούσαμε τρελή που έκοψε αυτούς τους χαρακτηριστικούς κυματισμούς της, πήγε πρόσφατα στα Theater Awards και είχε τα πιο ζηλευτά μαλλιά του κόσμου! Αυτά τα μαλλιά, συγκεκριμένα!

Πρόκειται γι’ αυτό το messy χτένισμα με τους κυματισμούς και την βαθιά χωρίστρα που έχει πολύ ενδιαφέρον και είναι το πιο-δυνατό-δεν-έχω επιχείρημα ότι και όσες έχουν κοντά μαλλιά μπορούν να κάνουν άπειρα (ok, έστω πολλά!) με το χτένισμά τους.

Ερώτηση τώρα: έστω ότι υπάρχουν δύο σχολές καρέ. Τα ολόισια και το λεγόμενο blunt cut με το πιο ατημέλητο τελείωμα και τους κυματισμούς. Εσένα ποιο σου αρέσει περισσότερο; Δες το VS στην Sienna Miller και απάντησε στο poll!

Read More

And More