Μπρούσκο: Προσεχώς, ο “Ματθαίος” ζητά διαζύγιο και άλλα πολλά…

Το ατύχημα της Αναστασίας θα ενώσει το πρώην ζευγάρι στα επόμενα επεισόδια του «Μπρούσκο». Την ίδια στιγμή ο Σήφης παραμένει αγνοούμενος…Μετά την απόφαση του Ματθαίου να πάρει στο σπίτι του και να φροντίζει τον γιο της Αναστασίας όσο εκείνη παραμένει στο νοσοκομείο για εξετάσεις και συγκεκριμένα αξονικές τομογραφίες για να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα στο κεφάλι, η κοπέλα συγκινείται έντονα. Ωστόσο δεν αποκαλύπτει ακόμη στον πατριάρχη της οικογένειας των Ματθαίων πως είναι δικός του γιος.

Η Ολγα πάλι έξαλλη από την απόφαση του άντρα της να φιλοξενήσει τον μικρό, του κάνει σκηνή και η σχέση του ζευγαριού φθάνει σε οριακό σημείο. Λίγες ημέρες αργότερα ο Ματθαίος συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να ζει μακριά από την Αναστασία και της κάνει ερωτική εξομολόγηση.
Η έκπληξη βέβαια έρχεται από τη νεαρή κυρία Γιαννακάκη που παρά το γεγονός ότι όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν κάθετα αντίθετη στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αυτήν τη φορά ενδίδει και μάλιστα αμέσως. Ομως ακόμη δεν αποκαλύπτει τίποτα για την πατρότητα του παιδιού. Εν τω μεταξύ η Ολγα αρχίζει να υποψιάζεται πράγματα και τελικά καταφέρνει να πιάσει επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι.

Τότε ο Ματθαίος προς μεγάλη έκπληξη της Αναστασίας δηλώνει στην Ολγα πως θέλει διαζύγιο καθώς έχει αποφασίσει να ζήσει με τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε στη ζωή του.
Η Αναστασία έχει αποφασίσει να του πει όλη την αλήθεια για το παιδί εφόσον όμως πρώτα κατατεθεί η αίτηση διαζυγίου και κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες.
Παρά την επιστροφή της μικρής Στεφανίας στη μητέρα της, ο Σήφης παραμένει άφαντος. Τότε ο Παύλος Γιαννακάκης μετά από παρότρυνση και της Αγγελικής αποφασίζει να πάει στην Αθήνα για να συναντήσει τον φίλο του γιου του, Ορέστη, προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει. Ομως ο Ορέστης δηλώνει πως δεν ξέρει τίποτα για την εξαφάνιση του νεαρού Γιαννακάκη ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται.
Την ίδια ώρα η μικρή εξομολογείται στη μητέρα της πως πριν ο Σήφης την επιστρέψει στο σπίτι, της είχε πει πως μπορεί να φύγει στην Κίνα για κάποιες δουλειές και να κάνει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα να επιστρέψει…
Η Αγγελική μετά από αυτή την εξομολόγηση της κόρης της τρομοκρατείται και προτείνει στην οικογένεια Γιαννακάκη να προσλάβουν ιδιωτικό ντετέκτιβ προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη του άντρα της.


Read More

And More