Τι λέει Ε. Μανωλίδου για το Master Chef, τον Η. Ψινάκη την Ν. Μπουλέ;

Η Ευγενία άφησε τα σπαγκάτ και έπιασε τα σπαγγέτι. Η νέα της τηλεοπτική σταδιοδρομία την θέλει πάνω από κατσαρόλες που αχνίζουν και τηγάνια που τσιτσιρίζουν να παρουσιάζει τις δημιουργικές μαγειρικές 20 διαγωνιζομένων.

Μετά από μια πετυχημένη καριέρα ως τηλε-χορεύτρια ξεκινάει ένας νέος κύκλος που ελπίζουμε να μην αποβεί εις βάρος της σωματικής διάπλασης που πέτυχε με την προηγούμενη της εκπομπή. Η ίδια μιλάει στο περιοδικό Glam πυ κυκλοφορεί με τον Τύπο της Κυριακής σημειώνοντας πόσο ενθουσιασμένη είναι με το Master Chef.

Δηλώνει ρητά πως δεν έγινε καμία παρεξήγηση με τους σεφ της εκπομπής και μάλιστα σημειώνει πως ενώ η παραγωγή απασχολεί πάρα πολλά άτομα δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα.

Προσθέτει ότι δεν μπορεί να ξέρει αν θα συνεχιστεί η καριέρα της στην τηλεόραση! Υπογραμμίζει μάλιστα ότι η λέξη μέλλον και η λέξη τηλεόραση δεν χωράνε στην ίδια πρόταση. Για την “μετακίνηση” της από τον ΑΝΤ1 προς το MEGA δηλώνει ότι δεν “ήταν το πρωταρχικό της μέλημα “όπου φύγει φύγει” αλλά το πρόγραμμα ήταν αυτό που την κέρδισε! Όταν μίλησε με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 και τους έδωσε ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο δεν είχε καμία αντιπρόταση από τον ΑΝΤ1, σημειώνει μάλιστα “ενδεχομένως και η έλλειψη απάντησης να σήμαινε ότι δεν ήθελαν να κάνει κάτι”.

Δεν ανησυχεί καθόλου για το “Top Chef” με την Νάντια Μπουλέ! Τα δύο προγράμματα είναι διαφορετικά αφού το ένα είναι εβδομαδιαίο και το άλλο καθημερινό!

Για το γεγονός ότι ο Ηλίας Ψινάκης πολιτεύεται σχολιάζει: “Αν είναι σωστή κίνηση ή όχι θα το κρίνουν ο κόσμος, η κάλπη, ο καιρός! Ο Ηλίας ήθελε να ασχοληθεί με τα κοινά, του αρέσει. Πολλά του αρέσουν του Ηλία…”


Read More

And More