Πες μου πού θα κάνεις διακοπές να σου πω τι να φορέσεις!

Η εποχή που περιμένεις εδώ και καιρό έφτασε και είσαι έτοιμη να αποδράσεις για τις διακοπές σου σε κάποιο νησί. Και φυσικά θέλεις να είσαι πάντα καλοντυμένη και stylish σε κάθε τους στιγμή.

Για αυτό η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα έκανε έρευνα αγοράς και σου προτείνει ρούχα και αξεσουάρ ώστε να ρίξεις μια ματιά και να πάρεις ιδέες! Το μόνο που έχεις να αποφασίσεις είναι τον ιδανικό προορισμό για σένα.

Εσύ που θα πας διακοπές λοιπόν; Κάπου κοσμοπολίτικα ή κάπου πιο εναλλακτικά; Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες ώστε να δεις όλες τις προτάσεις της Σοφίας!

/
Aν για φέτος επιλέγεις το κοσμοπολίτικο στιλ της Πάτμου, αναζήτησε κομψά κομμάτια σε γήινες αποχρώσεις. Ολοκλήρωσε τα looks σου με αξεσουάρ από φυσικά υλικά όπως ένα ζευγάρι σανδάλια με σχοινί ή φελλό αλλά και με υφασμάτινα καπέλα.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Aν ο προορισμός σου είναι η Αντίπαρος, επίλεξε ένα fun look σε ζωντανές αποχρώσεις με sporty στοιχεία. Φρόντισε να βάλεις στη βαλίτσα σου ευκολοφόρετα σορτσάκια ή playsuits, απόφυγε τα glamorous κοσμήματα, και προτίμησε minimal αξεσουάρ για όλες τις ώρες!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Printed αλλά και μονόχρωμα φορέματα, μαγιό με animal μοτίβα, platform sandals και τσάντα θαλάσσης από ψάθα ή σχοινί και stylish γυαλιά ηλίου σε φυσικές αποχρώσεις για σένα που επιλέγεις τη Μύκονο για τις διακοπές σου!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More