Όλα όσα έγιναν στο Madwalk Κύπρου! Φωτογραφίες και video

Μια βραδιά με πολύ μουσική, χορό και μόδα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο Λευκωσίας. Ο λόγος για το πρώτο Madwalk by Gliss που έγινε στην Κύπρο, με πολλούς επώνυμους καλεσμένους να δίνουν το “παρών” στη λαμπερή γιορτή της μόδας.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν δέκα καλλιτέχνες της ελληνικής και κυπριακής μουσικής σκηνής καθώς και τέσσερις Κύπριοι σχεδιαστές, οι οποίοι παρουσίασαν τις δημιουργίες τους. Ανάμεσά τους ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Κώστας Μαρτάκης, η Τάμτα, η Θωμαή Απέργη, η Μαρία Έλενα Κυριάκου και πολλοί άλλοι.

Το Cyprus Madwalk by Gliss είναι η συνέχεια του ελληνικού θεσμού “Madwalk” που διοργανώνει το μουσικό lifestyle κανάλι MAD, ένας θεσμός όπου η μουσική και η μόδα συναντώνται με αποτέλεσμα ένα φαντασμαγορικό show.

Στο πρώτο Cyprus Madwalk by Gliss, τα ζευγάρια Μουσικής – Μόδας ήταν τα εξής: Τάμτα για Gregory Morfi, Άντρη Καραντώνη ft The Equalizers για Κωνσταντίνο Βασιλειάδη, Freaky Fortune ft Valando για Top Shop, Θωμαή Απέργη για Λουκία Κυριάκου, Μαρία Έλενα Κυριάκου ft Livin R & DJ Anjelo για Ερωτόκριτο.

Το show άνοιξε ο αγαπημένος τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης, ενώ στο τέλος ξεσήκωσε το κοινό όπως μόνο εκείνος μπορεί, ο αγαπημένος καλλιτέχνης της Κύπρου Μιχάλης Χατζηγιάννης. Οικοδεσπότες της βραδιάς με το δικό τους κέφι και την αισιοδοξία που τους χαρακτηρίζει, ήταν το αγαπημένο, μεσημεριανό δίδυμο του MAD, η Μαντώ Γαστεράτου και ο Fran.
Δες video από τη βραδιά:

Δες φωτογραφίες;

Θωμαή Απέργη

Βαλάντω Τρύφωνος και Freaky Fortune

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Τάμτα

Μαρία Έλενα Κυριάκου

Οι οικοδεσπότες της βραδιάς

Στο after party του Madwalk

Read More

And More