Όταν η Φαίη και ο Γιώργος λείπουν, τι τηλεθέαση κάνει το “Πρωινό”; Εντυπωσιακή και η χθεσινή του πορεία στους πίνακες τηλεθέασης…

Μανούλα για δεύτερη φορά είναι από χθες το απόγευμα ως γνωστόν η Φαίη Σκορδά γεμίζοντας ευτυχία και χαμόγελα και πάλι τον χαζομπαμπά Γιώργο Λιάγκα. Η Φαίη χθες δεν ήταν στην εκπομπή μιας και βρέθηκε στο μαευτήριο για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι της και εννοείται πως δίπλα της ήταν κάθε λεπτό , – όπως κάνουν άλλωστε όλοι οι μπαμπάδες – , και ο Γιώργος Λιάγκας.

Ετσι, το τιμόνι του “Πρωινού” ανέλαβαν οι συνεργάτες του ζευγαριού, δηλαδή, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Γιώργος Λιανός, η Σάσα Σταμάτη, η Λάουρα Νάργες και η Ελεάννα Τριφύδου, η οποία σημειωτέον υπογράφει και την αρχισυνταξία της εκπομπής. Ως εκ τούτου ,λοιπον, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε την πορεία που διέγραψε η εκπομπή στους πίνακες τηλεθέασης άνευ των παρουσιαστών της και η οποία πρέπει να σας πω, πως ήταν το ίδιο εντυπωσιακή όπως άλλες μέρες, μιας και η αναμονή για το νέο μωρό της Φαίης και του Γιώργου έκαναν τους πιστούς φίλους της εκπομπής να μην αλλάξουν κανάλι.

Αποτέλεσμα; Το “Πρωινό” χθες έκανε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 35,9%, ενώ στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών έφτασε το 31,0%. Για την τηλεοπτική ιστορία να αναφέρουμε πως χθες το “Πρωινό Mou” στο Mega έκανε κατά μέσο όρο 21,4% και 25,0% στα νεανικά κοινά, αντίστοιχα.

Read More

And More