Keira Knightley: “Η μέση μου εξαφανίστηκε!”

Απαστράπτουσα στο πλευρό του συζύγου της εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των SAG Awards η Keira Knighltley. Η εγκυμονούσα ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει με χιούμορ στους δημοσιογράφους για τις αλλαγές που παρατηρεί στην μέχρι πρόσφατα skinny φιγούρα της!

“Δεν έχω μέση πια. Αν είχα λεπτή μέση σαν της Maria Menounos μάλλον θα φόραγα και στενά ρούχα αλλά η μέση μου εξαφανίστηκε. Η αλήθεια είναι ότι συχνά οι έγκυες προτιμούν τα στενά αλλά όχι εγώ”, δήλωσε η ηθοποιός. Η ίδια αναφέρθηκε και στην έντονη ζεστη του Los Angeles όπου διεξάχθηκε η τελετή, αλλά και στις επιπτώσεις της ζέστης… στην κατάσταση της. “Μπορεί να βγάλω τα παπούτσια μου αργότερα. Θα πω “τι να κάνω; Είμαι έγκυος” και δεν θα με παρεξηγήσει κανείς”, είπε η Keira Knightley.

Η Βρετανίδα ηθοποιός μπορεί να έχασε το βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου από την Patricia Arquette, αλλά δεν έχασε στιγμή το χαμόγελο της. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας The Immitation Game, χαμογελούσε συνεχώς στο πλευρό του ρόκερ σύζυγού της James Righton. Το ζευγάρι αδιαμφισβήτητα περνά μια πολύ όμορφη περίοδο της κοινής του ζωής περιμένοντας το πρώτο του παιδί.

Read More

And More