WTF? Η Kim Kardashian λούζεται κάθε πέντε μέρες! Μόνο!

Υπάρχει αυτός ο beauty πανικός τις τελευταίες μέρες. Και για να προσδιορίσω: ο beauty πανικός ξεκίνησε όταν η Kim Kardashian μίλησε στο Into The Gloss και είπε αναλυτικότατα το beauty routine της, τι προϊόντα χρησιμοποιεί και πώς (στα συγκεντρώσαμε όλα και μπορείς να τα δεις εδώ!). Και μέσα σε αυτές τις beauty αποκαλύψεις που δεν προλαβαίναμε να σημειώνουμε ονόματα και κωδικούς καλλυντικών, είπε και αυτό: πως λούζεται κάθε πέντε μέρες. Μόνο. Πέντε μέρες μόνο.

Να πιο συγκεκριμένα τι δήλωσε:
“Δεν λούζω τα μαλλιά μου κάθε μέρα. Ξεκινάμε με ένα στέγνωμα την πρώτη μέρα, την δεύτερη μέρα τους δίνουμε ένα πιο messy αποτέλεσμα (στην photo εδώ πρέπει να είμαστε στην δεύτερη μέρα), την τρίτη μέρα τα κάνουμε με το σίδερο ισιώματος πολύ, πολύ ίσια και sleek γιατί χρειάζεται να είναι κάπως λαδωμένα τα μαλλιά για να το πετύχεις αυτό. Την τέταρτη μέρα θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα sleek ponytail και την πέμπτη μέρα είναι η μέρα που λουζόμαστε!”.

Δεν ξέρω για ΄σένα, πάντως για έναν άνθρωπο που λούζεται κάθε μα κάθε μέρα το ανά πέντε ημέρες μου φαίνεται… τίποτα! Κι αλήθεια, θα ήθελα να ξέρω ποια είναι η γνώμη σου; Εσύ πόσο συχνά λούζεσαι; Συμφωνείς με την Kim Kardashian ναι ή όχι;

Read More

And More