“Ρουά Ματ”: Το… χώμα βάφεται κόκκινο!

Kαθοριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν στο… τρίγωνο Μαρίας – Ανδρέα – Φίλιππου λίγο πριν από το φινάλε του φετινού κύκλου της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 , “Ρουά Ματ”!
Ολα από την πρώτη στιγμή δείχνουν πως η μικρή Νεφέλη είναι κόρη του Φίλιππου. Και η Μαρία βρίσκεται σε απόγνωση καθώς δεν ξέρει ποιο άλλο τέχνασμα να χρησιμοποιήσει πλέον προκειμένου να κρύψει την αλήθεια από τον άνδρα της.

Ενώ το ζευγάρι ετοιμάζεται να μετακομίσει μόνιμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, ο Φίλιππος βρίσκει τρόπο να πάρει γενετικό υλικό από τη μικρή και να διαπιστώσει πως όντως η Νεφέλη είναι δικό του παιδί.

Την ίδια στιγμή, η Μαρία δεν μπορεί να κρύψει το πάθος της για τον πρώην σύντροφό της. Και ενώ περνά ένα ερωτικό βράδυ μαζί του, δεν θα μπορέσει να βρει πειστική δικαιολογία στον Αντρέα για το πού βρισκόταν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει νέος μεγάλος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού.

Η Μαρία, μην έχοντας πλέον πολλές επιλογές, πείθει αρχικά τον Αντρέα να ξεκινήσουν άμεσα τις διαδικασίες για τη μετακόμισή τους στο Λονδίνο. Ωστόσο, ο Αντρέας επιβεβαιώνει τις υποψίες του πως η Νεφέλη δεν είναι κόρη του, καθώς ακούει κρυφά ένα απεγνωσμένο τηλεφώνημα της γυναίκας του.

Λίγο αργότερα έρχονται και τα αποτελέσματα του DNA και πλέον η Μαρία βρίσκεται σε απόλυτο πανικό. Η συνάντηση με τον Φίλιππο θα γίνει σε πολύ έντονο κλίμα. Ο νεαρός άνδρας κάνει λεκτική επίθεση στην πρώην σύντροφό του λέγοντάς της ότι από την πρώτη στιγμή γνώριζε πως η Νεφέλη ήταν δικό του παιδί, ωστόσο εκείνη παραδέχεται πως είχε υποψίες, του ορκίζεται όμως ότι δεν γνώριζε την αλήθεια.
Η Μαρία, μην έχοντας πλέον άλλες επιλογές, αποφασίζει να αποκαλύψει τα πάντα στον Αντρέα και στη συνέχεια να αναχωρήσουν για το Λονδίνο. Ομως ο Αντρέας την αιφνιδιάζει λέγοντας ότι γνώριζε τα πάντα και σε έντονο ύφος τής διαμηνύει πως στην παρούσα χρονική συγκυρία αποκλείεται κάθε ενδεχόμενο μετακόμισης της οικογένειας Νεοκλέους στη βρετανική πρωτεύουσα.
Ο επιχειρηματίας έχει πλέον άλλα σχέδια, καθώς μην μπορώντας να ζει υπό το βάρος της αλήθειας σκοπεύει να βγάλει μια για πάντα τον Φίλιππο από τη μέση διοργανώνοντας απόπειρα δολοφονίας του! Η Μαρία φυσικά δεν γνωρίζει τίποτα για το τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια και προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον σύζυγό της να φύγουν για το εξωτερικό. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος φέρεται μέσω της νομικής οδού να διεκδικήσει την πατρότητα της μικρής Νεφέλης.
ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Το τέλος της Βίκυς δεν προδιαγράφεται καλό… Η εξαφάνισή της θα έχει άσχημο τέλος, κάτι που φυσικά θα κοστίσει πολύ στους δικούς της ανθρώπους, την αδερφή της Ιωάννα, αλλά πολύ περισσότερο στον Μιχαήλ που θα νιώσει υπεύθυνος εξαιτίας της στάσης που κράτησε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα απέναντι στην κοπέλα.

Read More

And More