Η συγγραφέας των “50 αποχρώσεων του Γκρι” ετοιμάζει ήδη το δεύτερο βιβλίο με την ιστορία από την πλευρά του Christian Grey!

Με τον τίτλο “Grey” κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες το νέο βιβλίο της σειράς “50 αποχρώσεις του Γκρι“. Η επιλογή της ημερομηνίας δεν είναι διόλου τυχαία, αφού συμπίπτει με την ημερομηνία “γέννησης” του κεντρικού χαρακτήρα των βιβλίων, του Mr. Christian Grey. Μάλιστα για πρώτη φορά στο βιβλίο αυτός είναι ο αφηγητής της ιστορίας.


Jamie Dornan – Dakota Johnson: Το πρωταγωνιστικό δίδυμο της κινηματογραφικής μεταφοράς του πρώτου βιβλίου της E.L. James που έσπασε ταμεία.

Το βιβλίο μέσα σε λίγες ημέρες πούλησε περισσότερα από 1 εκατομμύριο αντίτυπα και η συγγραφέας του, E.L. James, δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενη γι’ αυτό. Γι’ αυτό άλλωστε δεσμεύτηκε σε συνέντευξή της ότι και το sequel του πρώτου βιβλίου “50 shades darker” θα ξαναγραφτεί μέσα από τα μάτια του hot και ιδιαιτέρως σκοτεινού ήρωα που δημιούργησε.

“Ο αριθμός των αντιτύπων που πουλήθηκαν μέσα σε ένα μόλις Σαββατοκύριακο είναι φοβερός και αποδεικνύει την αφοσίωση του αναγνωστικού κοινού στα βιβλία της σειράς” είπε η εκδότης της E.L. James, Anne Messitte στο Entertainment Weekly.

Αν θες κι εσύ να μπεις στο μυαλό του Christian Grey και να ακούσεις την ιστορία από τη δική του πλευρά δεν έχεις παρά να περιμένεις λίγο. “Δεν ήταν δύσκολο να γράψω από την πλευρά του Christian, αρκούσε απλά να ξεκινήσω” δήλωσε η συγγραφέας ενώ σε ανακοίνωσή της για την κυκλοφορία του βιβλίου της με τίτλο “Grey” η ίδια έγραφε: “Ο Christian είναι ένας μπερδεμένος χαρακτήρας και οι αναγνώστες μου δείχνουν συνεπαρμένοι με τις επιθυμίες τα κίνητρά του και το δύσκολο παρελθόν του. Επίσης όπως όλοι ξέρουμε στις σχέσεις υπάρχουν πάντα δύο πλευρές”.

Read More

And More