Στη διαθήκη του σχεδιαστή Νίκου η Καραβάτου!

Σαν βόμβα έσκασε μες στο πλατό του “Κους κους” η είδηση ότι ο γνωστός σχεδιαστής Νίκος έχει βάλει στη διαθήκη του το όνομα της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται πως αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου, ο επί επτά χρόνια συνεργάτης του σχεδιαστή, Τάκης. Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε χθες στην εκπομπή “Κους κους” και μίλησε για τη διαθήκη του καλού του φίλου Νίκου Τσιμπίλη, ενός εκ των δημιουργών του κορυφαίου οίκου μόδας Nikos – Takis. Εκεί είπε πως ο γνωστός σχεδιαστής περιλαμβάνει στη χρυσή διαθήκη του και την Κατερίνα Καραβάτου.
Μάλιστα, ο σχεδιαστής Τάκης, της είπε στον αέρα το εξής: “Όταν θα παντρευτείς το νυφικό σου θα είναι δώρο του οίκου μας. Το ζήτησε ο Νίκος πριν φύγει και σε περιμένουμε”. Η γνωστή παρουσιάστρια πάγωσε προς στιγμή, αλλά ξεπέρασε γρήγορα το σοκ.
Ακόμη, στο blog του ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης αναφέρει ότι η Κατερίνα Καραβάτου συγκινήθηκε από αυτήν την κίνηση που της φάνηκε περίεργη και παράλληλα πολύ τιμητική. Όσο για το πόσο σύντομα η ίδια θα βρεθεί στο γνωστό οίκο μόδας για να διαλέξει το νυφικό της, εξαρτάται από την ίδια και τον σύντροφό της Κρατερό Κατσούλη.

Read More

And More