Χριστουγεννιάτικο bazaar γεμάτο “ΕΛΠΙΔΑ”!

Έρχονται μέρες γιορτής, μέρες χαράς, μέρες που όλα τα παιδιά του κόσμου πρέπει να χαμογελάσουν… Γι’ αυτό καλό είναι να κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας!

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ” θα πραγματοποιηθεί και φέτος επιφυλάσσοντας πολλές και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις στους επισκέπτες του -μικρούς και μεγάλους.

/
Η Πρόεδρος του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ”, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Βάλτο στο πρόγραμμά σου, και σήμερα ή αύριο, πέρνα μια βόλτα από τη γιορτινά στολισμένη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου “Πεντελικόν” στην Κηφισιά για να υποστηρίξεις κι εσύ το έργο του Συλλόγου!

/

Συμμετέχουν γνωστοί δημιουργοί και καταστήματα που θα προσφέρουν μέρος των εσόδων τους από τις πωλήσεις για την υποστήριξη του τόσο σπουδαίου έργου που επιτελεί η “ΕΛΠΙΔΑ”.
Θα βρεις σε πολύ προσιτές τιμές πανέμορφα αντικείμενα, χρηστικά και διακοσμητικά, ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ, παιχνίδια, καλλυντικά, βιβλία, λιχουδιές, κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και φυσικά πολλά-πολλά γούρια.

/

Φυσικά στο bazaar θα λειτουργήσουν και τα περίπτερα του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ” και του Ξενώνα της “ΕΛΠΙΔΑΣ”, όπου θα διατίθεται το γούρι της “ΕΛΠΙΔΑΣ” για το 2015. Ένας πολύ όμορφος και πρωτότυπος σταυρός δημιουργία του κοσμηματοπωλείου Serkos. Πολλά μοναδικά και επώνυμα αντικείμενα σε τιμές που αρχίζουν από 15 ευρώ, καθώς και πρωτότυπες πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές -κοσμήματα, στεφάνια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ευχετήριες κάρτες κ.ά.- που δημιούργησαν με πολλή αγάπη για τα παιδιά του συλλόγου εθελόντριες σε συνεργασία με τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της “ΕΛΠΙΔΑΣ”.

/

Είναι ο καλύτερος τρόπος να προσφέρεις. Να αγοράσεις τα δώρα για τους αγαπημένους σου και παράλληλα να συμπορευτείς με έναν σύλλογο με πραγματικά αξιόλογο έργο εδώ και πολλά χρόνια. Να χαρίσεις χαρά και να βοηθήσεις παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Info
To Χριστουγεννιάτικο Bazaar της “ΕΛΠΙΔΑΣ” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Πεντελικόν στην Κηφισιά (Δηληγιάννη 66) και θα λειτουργεί από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

/

Καλές γιορτές,
Τατιάνα

And More