Γιατί το undercut είναι ξανά το πιο hot κούρεμα!

Μέσα στο Σαββατοκύριακο έγιναν τα SAG Awards. Και χθες έγιναν τα Producers’ Awards. Και μέσα σε τρεις μέρες είδαμε δύο διαφορετικούς stars με ακριβώς το ίδιο κούρεμα. Και ήταν τόσο έντονο το νέο τους look που μας κάνει να αναρωτιόμαστε: μήπως το undercut, δηλαδή τα μαλλιά ξυρισμένα από τη μια μεριά, είναι ξανά το νέο hot κούρεμα;

Εκτός από τον Brad Pitt που βλέπεις παραπάνω, το ίδιο κούρεμα έκανε και η Natalie Dormer που θα δεις παρακάτω…

/

Η Natalie Dormer η οποία μας σύστησε στο νέο της hair look στα SAG Awards υποδύεται την Cressida στην ταινία Hunger Games. Στο βιβλίο η Cressida περιγράφεται με εντελώς ξυρισμένα μαλλιά και ένα τεράστιο tattoo σε όλο το κεφάλι της. Και πιθανότατα, ο λόγος που ξύρισε τα μαλλιά της από τη μια μεριά να ήταν και αυτός.

Όσον αφορά τον Brad Pitt, βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας World War II, οπότε το νέο του κούρεμα μπορεί να έχει επίσης να κάνει με τον ρόλο!

Να σου θυμίσω ότι με undercut έχουμε δει κάμποσες ακόμη stars όπως Pink, Miley Cyrus, Rihanna, Michelle Williams και μιας και μας το θύμισαν αυτοί οι δύο stars πολύ, πολύ σύντομα θα σου έχουμε και post με εικόνες!

Αλλά μέχρι τότε, μήπως υπάρχει κάποια εκεί έξω που διαβάζει τώρα αυτές τις γραμμές κι έχει undercut; Αν ναι, θα ήθελα να ξέρω!

Read More

And More