Παναγιώτα: “Κορίτσια, θέλω επειγόντως συμβουλή…”

Κορίτσια, θέλω επειγόντως συμβουλή…

Μου αρέσει κάποιος που ξέρω ότι του αρέσω κι εγώ, αλλά δεν είναι εκδηλωτικός.

Θέλω να καταλάβει ότι μου αρέσει, αλλά όχι να του την πέσω. Ούτε θέλω να του πω να βγούμε. Θέλω να μου το πει εκείνος αυτό.

Απλά θέλω να τον φτάσω στα όριά του, ώστε να λυγίσει επιτέλους και να εκδηλωθεί. Τι να του έλεγα; Κάποια καλή ατάκα;

Παναγιώτα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. καταρχην να του χαμογελας συνεχως(οχι σα χαζοχαρουμενο αλλα με τροπο γλυκο που να καταλαβει οτι σου αρεσει),να τον κοιτας εντονα στα ματια,να του κανεις ισως καποιο κοπλιμεντο,να τον αγγιζεις οταν μιλατε(πχ στο χερι)…να εμφανιζεσαι παντα ομορφη και περιποιημενη μπροστα του…δε μπορει,σιγουρα θα το λαβει το μυνημα..αν παρ ολα αυτα συνεχιζει να μη παιρνει μπρος,καν τον να ζηλεψει..

  2. poli kurasi kopelia gia enan antra pu sto katw katw pes mu ti na ton kaneis an de kserei na diekdikei auto pu thelei??!!!! Deixnei xamili auto pepithisi k anasfaleies.

  3. Ναι, γιατί όχι; Αρκεί μόνο να σου βγαίνει αυθόρμητα. Αν είσαι από τη φύση σου άνθρωπος ανοιχτός, εκδηλωτικός και αυθόρμητος, οι ατάκες και το χιούμορ σου όχι μόνο θα φανούν σαν αναφαίρετα στοιχεία του χαρακτήρα σου, μα θα κάνουν και τον άλλον να αισθανθεί πιο άνετα μαζί σου. Αν δεν καταφέρουν να τον κάνουν να “ξεκλειδώσει” λίγο, σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος μάλλον κουβαλά αρκετά κόμπλεξ, οπότε σημαίνει ότι δεν αξίζει. Εκτός αν θα σου άρεζε ο ρόλος της ψυχολόγου. Εσύ να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου γι’ αυτό που είσαι και τότε θα αισθανθούν και οι άλλοι άνθρωποι άνετα κοντά σου, να μην αμφιβάλλεις γι’ αυτό. Αρκεί οι άλλοι να είναι ψυχολογικά και συναισθηματικά υγιείς.

  4. Εξαρτάται τι θέλεις από αυτόν. Αν θέλεις απλώς να “περάσεις καλά” (το λέω επειδή έχει γίνει μόδα στις μέρες μας) δεν υπάρχει λόγος να κρατήσεις τα προσχήματα. Αν είσαι ερωτευμένη κάνε τα εξής : υπομονή, παρέα μαζί του και δώστου χώρο και χρόνο να νιώσει άνετα απέναντί σου. Δεν το βρίσκω κακό, αν σε κάποια σας συζήτηση, σου δοθεί μια καλή αφορμή, να του προτείνεις εσύ να βγείτε. Μην αντιγράφεις ατάκες, θα φανείς τόσο μα τόσο αφύσικη. Να είσαι απλώς χαλαρή και ο εαυτός σου. Αν τελικά δεν εκδηλωθεί και πάλι, ίσως να έχεις παρεξηγησει τις προθέσεις του, μην το αποκλείεις αυτό ως ενδεχόμενο, γιατί μπορεί να προσγειωθείς ανώμαλα κάποια στιγμή.

  5. Να φέρεσαι όπως σου βγαίνει. Αν είσαι άνετη από φυσικού σου τότε θα σου βγαίνει αβίαστα το να κάνεις χιούμορ και να πετάς ατάκες. Κοίτα, όμως, να είναι πρωτότυπα αυτά που θα πεις και γενικά η συμπεριφορά σου να είναι αυθεντική. Μην παρατραβάς το σχοινί και μην τον κάνεις να φεύγει μ’ ένα κεφάλι ΝΑ από τα τόσα που θ’ ακούει, χαχα! Ξέχνα, όμως, μια τέτοια προσέγγιση αν από τη φύση σου είσαι πιο χαμηλών τόνων και μετριοπαθής. Δεν υπάρχει τίποτα πιο fail από μία κοπέλα που, ενώ κατά τ’ άλλα είναι συνεσταλμένη και ήσυχη, ξαφνικά το παίζει άνετη και “μάγκισσα”. Το αποτέλεσμα είναι παντελώς ξενερωτικό.

  6. συμφωνώ με την Κάτια και σαρέσει και περιμένεις να στο πει αυτός γιατί; φοβάσαι μήπως σε περάσει για εύκολη; μερικά αγόρια θέλουν να τα πλησιάζουμε καιμεις και να μην τα περιμένουμε όλα από αυτούς. μπορεί να είναι και αυτός ένας από αυτούς που ξέρεις και αν του αρέσεις όντως και δεν είναι ιδέα σου και πληγωθείς αν δεν είναι η ιδέα σου να ενδώσει. κάντου κοπλιμέντα πολλά κοπλιμέντα ξέρω γω τι ωραίο αγόρι που είσαι σου πάει ξέρω γω αυτή η μπλούζα ή το πουκάμισο που φοράς ταιριάζει με τα μάτια σου αν φοράει κάτι που να είναι το ίδιο χρώμα με τα μάτια του. δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά είσαι σίγουρη ότι δεν έχει σχέση; γιατί μπορεί να μην εκδηλώνεται και γιαυτό

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More