Μ. Τουμασάτου: “Ήμουν 40 κιλά και χωρίς γλυκό θα είχα πεθάνει!”

Να τρώτε τα καλά γλυκά, συμβουλεύει η Μαριάνα Τουμασάτου τις αναγνώστριες του ΤLIFE…

Κάποιες φορές είναι ωραίο οι επώνυμοι να παραδέχονται τις αδυναμίες τους. Η Μαριάννα δεν αρνείται την σχέση της με τα γλυκά και αυτοσαρκάζεται για την…σιλουέτα της!

Το τελευταίο διάστημα είχε πάρει μερικά παραπάνω κιλά, με αποτέλεσμα τα δημοσιεύματα να δίνουν και να παίρνουν για τη δήθεν εγκυμοσύνη της. Η ίδια δήλωνε τότε πως “Τόσο καιρό που είμαι έγκυος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα έπρεπε ή φαντάρο να τον γεννήσω ή ελέφαντα!”.

Η ειλικρίνειά της είναι κάτι παραπάνω από αφοπλιστική. Σε σημείο που πολλοί να την έχουν κατηγορήσει για “τσαμπουκά”…
“Δεν ξέρω αν είμαι τσαμπουκάς, κάτι που μου το έχουν ξαναπεί. Αισθάνομαι ειλικρινής. Έχω μια ένταση που μεταφράζεται σαν τσαμπουκάς, σαν μαγκιά. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Δεν θεωρώ ότι είναι κανείς υποχρεωμένος να ανεχτεί τον τσαμπουκά μου. Απλά έχω μια επιθετικότητα απέναντι στη ζωή. Υπάρχει ένας στίχος που λέει: Η ζωή που περνά και χάνεται…” αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα Απογευματινή.

Στο TLIFE παραδέχεται ότι προσπάθησε κάποιες φορές να κάνει δίαιτα αλλά δεν τα κατάφερε. “Δεν έχω καταφέρει να κάνω δίαιτα, όσο κι αν προσπάθησα τα δύο τελευταία χρόνια. Μιας και έχω πάρει κιλά και λόγω του θυρεοειδούς και επειδή έκοψα το τσιγάρο, την μια εβδομάδα θυμάμαι και την κάνω και την άλλη εβδομάδα βλέπω κάτι ωραίες πάστες και το ξεχνάω ότι κάνω δίαιτα”.

Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ

Ανέκαθεν η δημοφιλής ηθοποιός τρελαινόταν για τα γλυκά. “Σε όλη μου την ζωή ήμουν πάρα πολύ αδύνατη και έχω μάθει να τρώω γλυκά. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τα γλυκά. Έχω κρατηθεί στη ζωή πολλά χρόνια λόγω των γλυκών, ήταν το μοναδικό πράγμα που έτρωγα. Ήμουν 40 και 42 κιλά και χωρίς γλυκό θα είχα πεθάνει. Έχει μάθει ο οργανισμός και δεν αντιστέκεται. Τώρα όμως θα έπρεπε… παρόλα ταύτα κάνω βλακείες!” ομολογεί με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Η Μαριάννα είναι και πολύ καλή μαγείρισα. Αν και σε ό,τι αφορά στα γλυκά -τη μεγάλη της αδυναμία, προτιμά να τα επιλέγει με προσοχή από τα καλά ζαχαροπλαστεία. “Έχω καλή σχέση με την κουζίνα. Μαγειρεύω πάρα πολύ. Δεν έχω σπεσιαλιτέ, μαγειρεύω σχεδόν τα πάντα. Κάνω καμιά φορά και καμιά περίεργη συνταγή, αλλά κυρίως κλασικές συνταγές. Γλυκά όχι, δεν είμαι καλή στο να φτιάχνω γλυκά. Δυο-τρία κάνω αλλά τα ξεχνάω, μετά τα ξαναπαλεύω. Τα αγοράζω όμως με μεγάλη ευκολία. Να σου πω εγώ που έχει τις καλύτερες σοκολάτες”

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Θα ήθελε να μπορεί να γυμνάζεται, όμως όπως εξηγεί στο TLIFE η δομή του σώματός της είναι τέτοια που δεν της το επιτρέπει. “Όχι ούτε γυμναστική κάνω. Γυμναστική έκανα όταν ήμουν μικρή. Επειδή από κατασκευή έχω καλό μυικό σύστημα, μόλις γυμναστώ γίνομαι σαν την ξαδέρφη του Σβαρτζενέκερ!

Όπως έχει παραδεχτεί τον τελευταίο καιρό έχει πάρει 3-4 κιλά παραπάνω. Χωρίς να χάνει το χιούμορ της σχολιάζει για τη σιλουέτα της: “Η γραμμή που έχω εγώ πάνω μου είναι τρόλευ, δεν είναι γραμμή πια!

Η συμβουλή της σε σένα, ως μια παθολογική “γλυκατζού” είναι μία: “Δεν έχω κάποια συμβουλή να δώσω στις γυναίκες. Μόνο, να τρώτε τα καλά γλυκά…”!

Του Λευτέρη Σαββίδη

And More