Ρ. Θρασκιά: “Το Top Chef δεν ήταν στις επιλογές μου”

Η Ράνια Θρασκιά μας κράτησε συντροφιά όλο το καλοκαίρι μέσα από τηνε κπομπή “Ellate”. H ίδια δλώνει πολύ ικανοιπόιημένη από την ανταπόκριση του κόσμου στην εκπομπή και φυσικά η επιτυχία της εκπομπής δημιούργησε ένα καλό κλίμα ανάμεσα σε εκείνη και τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Αυτό σημαίνει ότι η παρουσιάστρια συζητά πολλά πράγματα με το κανάλι. “Με τον ΑΝΤ1 συζητήσαμε και συζητάμε για αρκετά θέματα. Θα τα δείτε όταν έρθει η ώρα τους”, αποκαλύπτει η Ράνια σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso. Ωστόσο αρκετά από αυτά που ακούστηκαν είναι απλά φήμες: “Αν δεχθώ αυτά που γράφονται, τότε έχω προταθεί για το σύνολο σχεδόν των εκπομπών.

Ξεκαθαρίζει ότι το Top Chef δεν υπήρχε στα σχεδιά της και από όσο γνωρίζει δεν τέθηκε τέτοιο θέμα ούτε και από τον σταθμό. “Αν και το Top Chef φέτος δεν ήταν στις επιλογές μου έχω μάθει να μην είμαι δογματική για το μέλλον“, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τι παρακολουθεί η ίδια στην ελληνική τηλεόραση; “Δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές, το Grey’s Anatomy φανατικά, τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της αγαπημένης μου ομάδας και όλες τις εκπομπές αποσπασματικά για να έχω άποψη για το πρόγραμμα των καναλιών.”

Στην ερώτηση αν θα έκανε κάτι αντιστοιχό με αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά η Ράνια απαντά με πολύ χιούμορ: “Για να μπορέσω να κάνω κάτι επαγγελματικό με τον Ανδρέα, θα πρέπει να γίνω βοηθός οδοντιάτρου και μάλιστα υψηλού επιπέδου. Άρα προς το παρόν δεν τίθεται τέτοιο θέμα!” Παρόλα αυτά υπογραμμίζει ότι ο σύζυγός της την στηρίζει σε αυτό που κάνει και τις αποφάσεις που επηρεάζουν την οικογένειά τους της παίρνουν από κοινού.

Read More

And More