Σε κλινική απoτοξίνωσης ο Gerard Butler!

Εθισμένος σε αναλγητικά φάρμακα φαίνεται πως είναι ο Gerard Butler, ο οποίος αποφάσισε να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης για να τα αντιμετωπίσει. Ο γνωστός ηθοποιός πήρε χθες εξιτήριο και η κατάσταση της υγείας του φαίνεται πως είναι καλύτερη.
Σύμφωνα με το TMZ, τα προβλήματα του σταρ του Χόλιγουντ ξεκίνησαν λίγο μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στη ταινία “300”. Ο Gerard στην προσπάθειά του να αποκτήσει το μυώδες σώμα του “Λεωνίδα” έκανε πολλές ώρες εντατική γυμναστική, αλλά και συγκεκριμένη διατροφή. Μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, όμως ο ίδιος χαλάρωσε, με αποτέλεσμα να αρχίσει να νιώθει πόνους στο σώμα και να παίρνει αναλγητικά χάπια.

“Σταμάτησα να προπονούμαι μετά τους 300 και είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου!”, είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.
Σε όλο αυτό μάλιστα ήρθε να προστεθεί και το ατύχημα που είχε ο γνωστός ηθοποιός τον Δεκέμβρη με μια σανίδα του σερφ που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Τα χτυπήματά που είχε από αυτήν την περιπέτεια υγείας τον οδήγησαν στο να καταναλώσει περισσότερα χάπια και να εθιστεί τελικά σε αυτά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο εκπρόσωπός του στην “Daily Mail”, ο Butler ολοκλήρωσε μια σειρά θεραπειών αποτοξίνωσης στο “Betty Ford Center” και έχει επιστρέψει πλέον στο σπίτι του.

Read More

And More