Θα σε δω στο Shopping event του TLIFE!

Όλες οι γυναίκες αγαπάμε τα ψώνια. Εκείνη η στιγμή που εντοπίζεις το ρούχο, το δοκιμάζεις, εφαρμόζει τέλεια πάνω σου, ακριβώς όπως το είχες φανταστεί… εκείνη η στιγμή που το κάνεις δικό σου και το πηγαίνεις σπίτι στις γυαλιστερές σακούλες νιώθεις υπέροχα. Μια αγαπημένη γυναικεία στιγμή, μια τελετουργία… που ανοίγεις τα ψώνια σου, τα βάζεις στις κρεμάστρες, τα καμαρώνεις, τα βάζεις στην ντουλάπα σου και μέσα στο στομάχι σου πετάνε πεταλούδες. Σκέφτεσαι πότε θα το φορέσεις, πως θα το συνδυάσεις… Χαμογελάς. Νιώθεις όμορφα. Μόλις έκανες κάτι για τον εαυτό σου!

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, το TLIFE οργάνωσε ένα Shopping event σε συνεργασία με την εταιρία Iso που θα διαρκέσει δύο μέρες. Αύριο Παρασκευή 5 του Νοέμβρη και το Σάββατο στις 6 του μήνα… Για να φτιάξεις την χειμερινή σου γκαρνταρόμπα, για να αποκτήσεις κάτι που είδες και σου άρεσε πραγματικά, για να πάρεις κάτι που χρειάζεσαι με 30% έκπτωση -από την καινούρια collection Iso.

Σε ένα συγκεκριμένο look, που αποτελείται από 3 βασικά κομμάτια που αποτυπώνουν τις βασικές τάσεις της φετινής μόδας η έκπτωση -ειδικά για αυτό- θα είναι 50%! Φροντίσαμε να είναι ρούχα που φοριούνται όλες τις ώρες της μέρας, ώστε να συντροφεύουν το στιλ σου από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι καιροί είναι δύσκολοι, το ξέρω, για αυτό το κάνουμε. Οι γυναίκες πάντα έχουν την ανάγκη να ψωνίσουν κάτι. Έτσι, το TLIFE σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τις αγορές σου, αλλά παράλληλα να μειώσεις αισθητά το κόστος τους.
To μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να στείλεις ένα sms στο 54991 που θα σου στοιχίσει 1,23 ευρώ. Θα σου σταλεί πίσω ένας κωδικός, τον οποίο θα δείξεις στην πωλήτρια από το κινητό σου και θα πέσει η τιμή των ρούχων που έχεις επιλέξει κατά 30% ή 50% -ανάλογα με το τί έχεις επιλέξει να ψωνίσεις.

Είμαι ενθουσιασμένη. Θα είμαι κι εγώ εκεί… να ψωνίσω φυσικά! Και πού ξέρεις; Μπορεί να συμπέσουν οι ώρες μας και να ψωνίσουμε μαζί. Να μου πεις τη γνώμη σου, να σου πω τη δική μου.

Σε όλα τα καταστήματα θα είναι ένα κορίτσι του TLIFE. Όπως και να ‘χει θα μας γνωρίσεις από κοντά κι εμείς εσένα.

Πολλά φιλιά,
Τατιάνα

And More