Η Κατερίνα, η Ελένη, ο “Καφές” και ο …Νίκος Μουτσινάς !

“Πρωινή Μελέτη” έκανε σήμερα πουρνό-πουρνό η Κατερίνα Ζαρίφη με την Ελεονώρα και όπως ήταν φυσικό, εννοείται πως μίλησε και για την Ελένη Μενεγάκη και για την νέα συνεργασία τους η οποία …μαγειρεύεται, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μην πίνει “Καφέ” με την Ελένη, όταν είναι εκεί ο Νίκος Μουτσινάς.

Τι είπε για την νέα συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη ;
«Η πρόταση που λένε μου έγινε στον αέρα. Το προηγούμενο «μυστικό» συμβόλαιο πήγε πολύ καλά, αλλά ήταν μόνο για 6 μήνες. Τώρα είπε να το κάνει ανοικτά στον αέρα. Αν προλάβω να επιστρέψω από την Βαρκελώνη, θα βρίσκομαι και την επόμενη βδομάδα, την Τετάρτη στην παρέα της Ελένης.

Γιατί αποφάσισε να μην είναι στον “Καφέ” τις μέρες που είναι και ο Νίκος Μουτσινάς ;
“… Δεν πηγαίνω τις ημέρες που είναι και ο Νίκος στην εκπομπή γιατί είμαστε τσουπωτά παιδιά και δεν χωράμε στον καναπέ”, είπε με το γνωστό της χιούμορ και συμπλήρωσε για τον Νίκο …

“Ο Νίκος είναι από τους ανθρώπους που ξεχωρίσουν. Το μυαλό τους δουλεύει σε άλλο επίπεδο από ότι των υπολοίπων. Όσα έχει πει μέχρι τώρα ο ίδιος για την σχέση μας έιναι άκρως περιγραφικά, αν μιλάγαμε όμως ανοικτά και οι δύο θα καιγόταν το σύμπαν».

Τέλος εννοείται πως μίλησε διεξοδικά και για την Ελένη :
«Η Ελένη είναι ανανεωμένη, έχει μηδενίσει το κοντέρ και τα έχει πάρει όλα από τη αρχή. Η Ελένη είναι η καλή της διάθεση. Ο κόσμος αυτό ζητάει από εκείνη. Έχει περάσει όσα πέρασε και ….Με την Ελένη δεν αναφερθήκαμε καθόλου στο παρελθόν όταν συναντηθήκαμε».

Read More

And More