Αποκλειστικό: Και με δεύτερη εκπομπή ο Πέτρος στο Mega!

Αν νομίζατε πως τουλάχιστον για φέτος τα έχετε δει όλα – με την καλή έννοια – από τον Πέτρο Κωστόπουλο, απατάσθε. Αν νομίζατε πως ο Πέτρος θα βρίσκεται μόνο στο τιμόνι του fresh , “Πρωνού Mou”, πάλι λάθος κάνετε. Και αν νομίζατε επίσης πως ο Πέτρος θα αποχωριστεί το… βράδυ, το οποίο τόσο λατρεύει, μιας και έγινε ως γνωστόν πρωινός τύπος, εκεί είναι που είστε εντελώς φάουλ!

Και αυτό γιατί; Γιατί το πρωινό ξύπνημα είναι πρωινό ξύπνημα και το ξενύχτι, ξενύχτι! Συμπέρασμα; Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, ο Πέτρος λίαν συντόμως ετοιμάζει νέο τηλεοπτικό “χτύπημα” στο Mega το οποίο ,όμως, αυτή την φορά θα έχει να κάνει με το prime-time του ή μάλλον για να ακριβολογώ με την μεταμεσονύχτια ζώνη του, μιας και το “Βράδυ” επιστρέφει.

Με άλλα λόγια, παράλληλα με το “Πρωινό” ο Πέτρος θα κάνει στο Mega και το “Βράδυ”, το οποίο σχεδιάζεται να βγει στον αέρα, μόλις λιγάκι ρολάρει το καθημερινό, κάπου εκεί περί τα τέλη του Νοέμβρη.

Εμ, φέτος που γέμισε ο τόπος από βραδινά τοκ-σόου, ο Κωστόπουλος που η αλήθεια είναι πως τα επανέφερε στο τηλεοπτικό προσκήνιο τα τελευταία χρόνια και με επιτυχία, τώρα θα μείνει έξω από τον χωρό; Δεν το νομίζω, δεν είναι και τέτοιος τύπος άλλωστε !

Read More

And More