Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ το Nammos. Αφορμή η συναυλία του Ρέμου!

Το πολυτελές bar – restaurant Nammos της Μυκόνου, που έχει δοξαστεί από πολλούς επώνυμους και μη, βρίσκεται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ. Αφορμή στάθηκε η περσινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου όπου παρευρέθηκαν 3.000 άτομα αλλά δεν κόπηκε ούτε ένα εισιτήριο.

Η αρχική ”καμπάνα” στον ιδιοκτήτη, Ζαννή Φραντζέσκο ήταν 8.632€, όμως έπεσε στις 3.000€ γιατί το πλήρωσε άμεσα. Αυτό όμως ήταν η αρχή για μια σειρά νέων ελέγχων. Τη σκυτάλη πήρε το Περιφερειακό Ελεγκτικό κέντρο Αθηνών που έχει αρμοδιότητα να ελέγχει επιχειρήσεις με ετήσιο κύκλο εργασιών από 1 έως 9.000.000€. Έτσι επέβαλλε στον ιδιοκτήτη το πρόστιμο – μαμούθ των 4.000.000€. Τα 2.694.098€ αφορούν φόρους για πρόστιμα στο Nammos ενώ συνολικά για όλες τις επιχειρήσεις συμφερόντων του ίδιου επιχειρηματία καταλογίστηκαν 3.972.930€.

Ο Ζαννής Φραντζέσκος είχε όνειρο να δημιουργήσει ένα καφέ – μπαρ – εστιατόριο που θα μάγευε τους επισκέπτες του. Στόχος του; Να κατακτήσει τη Μύκονο. Και τα κατάφερε. Συνεργάστηκε με τον Κωνσταντή Κουσαθανά και τον Αιγύπτιο Σάμι Ιμπράμ προκειμένου να τα καταφέρει. Κι έτσι έγινε. Η εμμονή τους να είναι τέλεια και η παραμικρή λεπτομέρεια τους οδήγησε στην κορυφή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι για την κατασκευή γλυκών, έφερναν σεφ κατευθείαν από τη Γαλλία. Τώρα το ΣΔΟΕ ερευνά τα πάντα προκειμένου να διαπιστώσει αν εξασφαλίστηκαν έσοδα που δεν δηλώθηκαν στην εφορία. ”Πρέπει να καταλάβουν όσοι φοροδιέφευγαν επί σειρά ετών ότι ήρθε η ώρα να πληρώσουν”, δηλώνει ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Γιάννης Καπελέρης.

Πηγή: RealNews

Read More

And More