Ποιες ταινίες κάνουν πρεμιέρα φέτος; Δες τα trailer

Πάρτε μια γεύση από τις ταινίες που θα προβληθούν το φθινόπωρο στους κινηματογράφους.
Το TL!fe σας τις παρουσιάζει…

Αύγουστος 2010

INCEPTION
Πρεμιέρα: 24 Αυγούστου 2010

Υπόθεση: Ο Ντομ Κομπ είναι ένας επιδέξιος ληστής και ο άσσος στην επικίνδυνη τέχνη της εκμαίευσης: μπορεί να κλέψει πολύτιμα μυστικά από τα βάθη του υποσυνείδητου τη στιγμή που το θύμα του κοιμάται βαθιά και το πνεύμα του είναι πάρα πολύ ευάλωτο. Η σπάνια ικανότητα του Κομπ τον έχει καταστήσει πολύτιμο παίκτη στην επικίνδυνη σκακιέρα της εταιρικής αντικατασκοπείας, αλλά και διεθνή φυγά, αφαιρώντας του ό,τι έχει αγαπήσει στη ζωή του. Ο Κομπ όμως, δέχεται μια πρόταση που μπορεί να τον εξιλεώσει…

Σεπτέμβριος 2010

Από Μακριά και Αγαπημένοι
Πρεμιέρα: 9 Σεπτεμβρίου
Υπόθεση:
H Έριν και ο Γκάρετ ερωτεύονται παθιασμένα. Κανένας από τους δύο δεν περιμένει να έχει συνέχεια όταν η Έριν επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο και ο Γκάρετ παραμένει στη Νέα Υόρκη. Παρά όμως τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν, τους αρνητικούς φίλους και συγγενείς και μερικούς απρόσμενους πειρασμούς, το ζευγάρι είναι πολύ πιθανό να έχει βρει κάτι που θυμίζει αγάπη, και με τη βοήθεια πολλών γραπτών μηνυμάτων, ερωτικών υπονοουμένων και τηλεφωνημάτων μέσα στη νύχτα, μπορεί τελικά να καταφέρουν να μειώσουν την απόσταση που έχει μπει ανάμεσά τους.

SALT
Πρεμιέρα: 16 Σεπτεμβρίου

Υπόθεση: Η Έβελιν Σολτ, πράκτορας της CIA, έχει ορκιστεί πίστη στο καθήκον, την τιμή και την πατρίδα. Η αφοσίωσή της θα δοκιμαστεί όταν ένας πρώην πράκτορας την κατηγορεί ότι είναι Ρωσίδα κατάσκοπος. Ένα ασταμάτητο ανθρωποκυνηγητό θα ξεκινήσει, όπου η Έβελιν θα χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητες και την πολύχρονη εμπειρία της για να διαφύγει….

Ο Δολοφόνος Μέσα Μου
Πρεμιέρα: 23 Σεπτεμβρίου

Υπόθεση: Ο Λου έχει ένα κάρο προβλήματα. Προβλήματα σχέσεων. Προβλήματα με το νόμο. Έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό δολοφονηθέντων στο δικής του δικαιοδοσίας κομμάτι του Δυτικού Τέξας. Όπως και το γεγονός ότι είναι σαδιστής, ψυχοπαθής και δολοφόνος. Όταν οι υποψίες αρχίζουν να στρέφονται προς τα εκείνον, είναι απλά θέμα χρόνου πριν ξεμείνει από άλλοθι.

Όμως, στο άγριο, ψυχρό, σκοτεινότερο από νουάρ σύμπαν του Τόμσον, τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Κι όπως θα αποδειχθεί, αυτοί που κυνηγούν τον Λου, μπορεί και να έχουν ένα δικό τους μυστικό.

Σαν το Σκύλο με τη Γάτα 2: Η Εκδίκηση της Κίτι Γκαλόρ 3D
Πρεμιέρα: 23 Σεπτεμβρίου

Υπόθεση: Στην αρχέγονη μάχη μεταξύ γάτας και σκύλου, ένα τρελαμένο αιλουροειδές πάτησε πατούσα και το παρατράβηξε. Αντιμέτωποι με την αναπάντεχη και άνευ προηγουμένου απειλή, γάτες και σκύλοι θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στην ιστορία, σχηματίζοντας μια μάλλον απίθανη συμμαχία προκειμένου να σώσουν, τους εαυτούς τους και τους ανθρώπους Ήρθε η ώρα να δείξουν όλοι τα νύχια τους.

Great Directors
Πρεμιέρα: 30 Σεπτεμβρίου 2010

Υπόθεση: Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ, ύμνο στον κινηματογράφο. Το ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία της Άντζελα Ισμαϊλος, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα, το 2009, στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Περιλαμβάνει πρωτότυπες προσωπικές συνεντεύξεις με διεθνώς καταξιωμένους σκηνοθέτες όπως οι Μπερνάρντο Μπερτολούτσι, Ντέιβιντ Λιντς, Στίβεν Φρίαρς, Ανίες Βάρντα, Κεν Λόουτς, Λιλιάνα Καβάνι, Τοντ Χέινς, Καθρίν Μπριλά, Ρίτσαρντ Λικλέιτερ και Τζον Σέιλς.

Το ντοκιμαντέρ διανθίζεται από εκτεταμένα αποσπάσματα και αρχειακό υλικό από το έργο των σκηνοθετών

The Town
Πρεμιέρα: 21 Οκτωβρίου

Υπόθεση:

Ένας ληστής τραπεζών ερωτεύεται ένα από τα θύματά του, μια διευθύντρια τράπεζας που όμως αγνοεί την πραγματική του ταυτότητα. Η σχέση αυτή θέτει σε κίνδυνο τη συμμορία του ληστή, την οποία καταδιώκει ένας πράκτορας του FBI που και αυτός ενδιαφέρεται για τη διευθύντρια της τράπεζας.

Θα Συναντήσεις Έναν Ψηλό Μελαχρινό Άνδρα
Πρεμιέρα: 27 Οκτωβρίου

Υπόθεση: Η ταινία του Γούντι Άλεν ακολουθεί τη ζωή δύο παντρεμένων ζευγαριών, του Άλφι και της Ελένα και της κόρης τους Σάλι και του συζύγου της Ρόι, μέσα από τα πάθη, τις φιλοδοξίες, τα άγχη και τα μπλεξίματα στα οποία τους οδηγούν. Και καθώς οι χαρακτήρες της ταινίας προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους κυνηγώντας χίμαιρες και κάνοντας ανεδαφικά σχέδια, δεν οδηγούνται παρά στην απογοήτευση, στον παραλογισμό και σε ακόμα πιο αδιέξοδα μονοπάτια.

Νοέμβριος 2010

Ο Θάνατος Που Ονειρεύτηκα
Πρεμιέρα: 11 Νοεμβρίου

Υπόθεση: Μια παρέα εφήβων, στην οποία ξεχωρίζει η γοητευτική μορφή της Δωροθέας, θα γίνουν άθελά τους οι πρωταγωνιστές, άλλοι ως θύτες και άλλοι ως θύματα, σ’ ένα επερχόμενο σκηνικό θανάτου.

Ο Χάρι Πότερ Και Οι Κλήροι του Θανάτου
Πρεμιέρα:
18 Νοεμβρίου

Υπόθεση: Ο Χάρι, Ο Ρον και η Ερμιόνη ξεκινούν για να βρουν και να καταστρέψουν το μυστικό της Αθανασίας του Βόντεμοργκ – των Πεμπτουσιωτών. Σε αυτό το ταξίδι δεν έχουν τη βοήθεια των καθηγητών τους ούτε του Ντάμπλντορ και καλούνται μόνοι τους να τα καταφέρουν ενάντια στις Σκοτεινές Δυνάμεις.

Read More

And More