Μ. Χατζηγιάννης – Κ. Παπουτσάκη: Πρεμιέρα με το μιούζικαλ Annie!

Το καλλιτεχνικό του ντεμπούτο στο θεατρικό σανίδι με το μιούζικαλ Annie έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο γνωστός ερμηνευτής βρέθηκε επί σκηνής με την Κατερίνα Παπουτσάκη που επέστρεψε δυναμικά στο θέατρο μετά τη γέννηση του γιου της.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και του Πέτρου Χόντου ήταν εκεί και σου εξασφάλισσαν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την παράσταση που άνοιξε χθες αυλαία στο “ΘΕΑΤΡΟΝ” Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.

Με τις καταξιωμένες Άννα Παναγιωτοπούλου και Μίρκα Παπακωνσταντίνου, που μας εκπλήσσουν για άλλη μία φορά με τις απίστευτες υποκριτικές και φωνητικές τους δυνατότητες, με το σημαντικότερο συνθέτη και τραγουδιστή της γενιάς του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην πρώτη του εμφάνιση σε μιούζικαλ, με ένα λαμπερό καστ ηθοποιών με απίστευτο ταλέντο στο τραγούδι και στο χορό, όπως η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Αργύρης Αγγέλου, η Ιωάννα Πηλιχού, το μιούζικαλ ΑΝΝΙΕ φαίνεται να έχει τη συνταγή της επιτυχίας!
Το “παρών” στη βραδιά έδωσε η Μαρί Κυριακού αλλά και πλήθος κόσμου που κατέκλυσαν το θέατρο.

Το μοναδικό αυτό μιούζικαλ ανεβαίνει σε μία δύσκολη εποχή, για να μας θυμίσει ότι μπορεί να υπάρξουν και λαμπερά πρόσωπα αλλά και ιστορίες με happy end! Πρόκειται για το απόλυτο παραμύθι που εξυψώνει όσο κανένα άλλο την αξία της αγάπης.
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:
Στην Νέα Υόρκη του 1930, αμέσως μετα το οικονομικό κραχ που άφησε άνεργους εκατοντάδες χιλιάδες αμερικανούς, η Γκρέης Φάρελ (Κατερίνα Παπουτσάκη), η γραμματέας του δισεκατομυριούχου Όλιβερ Γουώρμπακς (Μιχάλης Χατζηγιάννης), επιλέγει ένα ορφανό κοριτσάκι για να φιλοξενηθεί στην έπαυλη του αφεντικού της. Για τη μικρή Άννυ (Άννα-Μαρία Κόρνια, Δανάη Βασιλοπούλου) που περνάει δύσκολα στο ορφανοτροφείο εξαιτίας της Μις Χάνιγκαν, της δεσποτικής διευθύντριας (Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου), η πρόταση αυτή την μεταφέρει σε ένα κόσμο παραμυθένιο.

Ο αυστηρός Γουώρμπακς ευαισθητοποιείται από την γλυκιά προσωπικότητα της Άννυ και ζητά να την υιοθετήσει. Όμως η μικρή ηρωίδα πιστεύει ότι οι γονείς της ζουν και του ζητάει να τους ψάξει. Εκείνος αποφασίζει να δώσει μια γερή αμοιβή στους γονείς –αν εμφανιστούν- και από κει αρχίζουν τα προβλήματα. Η κακιά διευθύντρια οργανώνει μια σκευωρία με τον επίσης κακό αδελφό της, Ρούστερ (Αργύρης Αγγέλου) και την αδίστακτη φίλη του, Λίλυ (Ιωάννα Πηλιχού), που θέτουν σε κίνδυνο τη μικρή, αθώα Άννυ. Στο τέλος όλα βέβαια διορθώνονται, αφού πρόκειται για μιούζικαλ με το απόλυτο happy ending: μία ιστορία που εμμέσως θέτει τα οικονομικά προβλήματα της εποχής, κυρίως όμως εκθειάζει την έννοια της αγάπης.

Το καστ συμπληρώνει μία μεγάλη ομάδα 45 συντελεστών επί σκηνής (ηθοποιών, χορευτών και μουσικών), ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα 15 μικρά, ξεχωριστά παιδιά που θα ξεδιπλώσουν στη σκηνή όλο τους το ταλέντο (θα παίξουν σε δύο διανομές τους 7 ρόλους των μικρών κοριτσιών του Ορφανοτροφείου, όπως προβλέπεται στο μιούζικαλ).
Δες φωτογραφίες:

Μαρί Κυριακού

Read More

And More