N. Μπουλέ : “Ηταν… μηδενιστικό για μένα να λένε, πως το μόνο που έχω κάνει είναι να “είμαι το κορίτσι του Γρηγόρη” …”

Με αφορμή την συμμετοχή της στο “Dancing with the stars” ,η Νάντια Μπουλέ έδωσε μία ακόμα συνέντευξη, κατά την διάρκεια της οποίας μίλησε φυσικά και για την συμμετοχή της στο σόου του ΑΝΤ1, αλλά και για τις προσωπικές της σχέσεις που έχουν απασχολήσει τα μάλλα τα ΜΜΕ ! Και φυσικά αναφερόμαστε στην σχέση της τόσο με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όσο και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η διαπροσωπική της επαφή με τον Γρηγόρη, μην ξεχνάτε πως μέχρι και πριν από δύο μήνες, αποτελούσε αγαπημένο μιντιακό σίριαλ, όπως συμβαίνει άλλωστε, με όλες τις σχέσεις του γνωστού παρουσιαστή…

Το τι είπε για το “Dancing”, αλλά και για την συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, πραγματικά δεν παρουσιάζει κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το τι είπε ,όμως, κυρίως για τον Γρηγόρη, πιστέψτε με είναι… τζούσι, γι ΄αυτό και αποφάσισα να σας το μεταφέρω…

“Αυτά πλήθυναν, γιατί πάντα η προσωπική ζωή είναι καλό πάτημα για να ειπωθούν κακίες- στην δική μου περίπτωση συνέπεσε με την πιο έντονη προσωπική μου παρουσία. Το πιο κακοήθες σχόλιο που έχει γραφτεί για μένα ήταν ότι το μόνο πράγμα άξιο αναφοράς που έχω κάνει στην ζωή μου ήταν πως υπήρξα “το κορίτσι του Γρηγόρη” . Ήταν φοβερά προσβλητικό και μηδενιστικό, καθώς δουλεύω από τα 18 μου” είπε χαρακτηριστικά η Νάντια.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Γρηγόρη δήλωσε: “Ήταν μια σχέση πολύ σημαντική που την έκανα για να την ζήσω και όχι για να μιλάω γι’ αυτή. Τα συναισθήματα ήταν πάρα πολύ δυνατά. Δεν ήθελα λοιπόν να την εκμεταλλευτώ για να κάνω δημόσιες σχέσεις…”

Ενώ για την κριτική του πρώην της, Δημήτρη Ουγγαρέζου, αναφορικά με μια ενδεχόμενη συνεργασία της με το Ρέμο τόνισε: “Δεν την έχω δει, ειλικρινά. Όμως ό,τι και να είπε ο Δημήτρης, είμαι σίγουρη ότι το είπε χιουμοριστικά. Επειδή, όμως, το χιούμορ του είναι ιδιαίτερο, μπορεί να παρεξηγήθηκε. Για τον Δημήτρη, εξάλλου, μόνο καλά πράγματα θα μπορούσα να πω, τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για το ταλέντο του.”

Πηγή : Down Town

Read More

And More