Δύο πραγματικά εύκολα ponytail που σου αλλάζουν το look!

Τα ponytail, ή η κοτσίδα αν προτιμάς, είναι η πιο safe και εύκολη λύση όταν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό με τα μαλλιά σου μέσα σε ένα πολύ συγκεκριμένο και περιορισμένο χρονικό διάστημα. Από την άλλη, με τόσα ponytail που βλέπεις καθημερινά “φορεμένα” σχεδόν από όλες μας, σε κάνουν να μοιάζεις σαν να στερείσαι έμπνευσης.

Κι όμως, υπάρχει μια κίνηση που μπορείς να κάνεις και να αλλάξεις ριζικά το τελικό αποτέλεσμα και γιατί όχι, να διαφοροποιηθείς από όλες!

Το συγκεκριμένο ponytail φορέθηκε αυτή την εβδομάδα από δύο διαφορετικές stars: την Eva Longoria και την Julianne Hough. Πρόκειται για το ρομαντικό ponytail που θυμίζει κάτι από Barbie (we love her!) και η μανία με το συγκεκριμένο ξεκίνησε τον περασμένο Χειμώνα όταν το έφερε στις πασαρέλες ο οίκος Louis Vuitton.

Το ponytail του παριζιάνικου οίκου



Η Julianne Hough με το ίδιο ponytail όπως εμφανίστηκε στα Country Music Awards. Η μόνη διαφοροποίηση είναι ότι έχει κάνει χωρίστρα στη μέση κι έχει αφήσει δύο χοντρές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό της

Και η Eva Longoria με το ίδιο look όπως εμφανίστηκε στην παρουσίαση του βιβλίου της Eva’s Kitchen

Πώς να κάνεις το look
Aν έχεις σπαστά ή σγουρά μαλλιά θα πρέπει να τα ισιώσεις, αλλιώς κάνε skip αυτό το βήμα. Έπειτα, κρέπαρε τα μαλλιά σου για να τους δώσεις έναν ελαφρύ όγκο, στρώσε με μια χτένα κι έπειτα πιάσε σε ένα ψηλό ponytail. Μπορείς είτε να τα τραβήξεις όλα προς τα πίσω είτε να κάνεις χωρίστρα στη μέση και να αφήνεις να πέφτουν τούφες στο πρόσωπό σου. Τύλιξε μια τούφα γύρω από την βάση της κοτσίδας για να κρύψεις το λαστιχάκι. Και τώρα το πιο σημαντικό βήμα: χώρισε την κοτσίδα του σε τρεις μικρότερες τούφες και τύλιξε την κάθεμια γύρω από ένα σίδερο για μπούκλες. Ξεκίνησε να τυλίγεις τις άκρες των μαλλιών σου και αφού ολοκληρώσεις χτένισε με μια βούρτσα για να πετύχεις πιο ανέμελο effect. Έτοιμη!

΄

Read More

And More