Κ. Αποστολάκης: Μια βδομάδα πριν γίνει μπαμπάς μιλάει στο TLIFE για το μωρό και το γάμο του!

Με μεγάλη αγωνία περιμένουν τον ερχομό της κόρης τους ο Κώστας Αποστολάκης και η Αμέλια Αναστασάκη. Η δημοσιογράφος βρίσκεται στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε περίπου μία εβδομάδα ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ο καρπός του έρωτάς της με τον ηθοποιό, τους έχει πάρει ήδη τα μυαλά!

Η εγκυμοσύνη της Αμέλιας δεν ήταν δύσκολη και άλλωστε ότι κι αν χρειαζόταν είχε πάντα δίπλα της τον γιατρό της Κώστα Λαντζουράκη για να την συμβουλέψει. Μετά τον γάμο τους στην Κρήτη και την ξεκούραση, η εγκυμονούσα δημοσιογράφος επέστρεψε στην Αθήνα όπου και θα γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό.

Το TLIFE μίλησε με τον πανευτυχή μέλλοντα μπαμπά και μοιράστηκε μαζί μας κάποια από τα συναισθήματά του για την έλευση του μωρού αλλά και για τον παραδοσιακό γάμο του στην Κρήτη!

Νιώθει αγωνία;
Λογικό δεν είναι αυτό; Έτσι γίνεται πάντα. Δεν έχουμε όμως άγχος.

Έχουν κάνει προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο;
Δεν κάναμε τίποτα. Όταν κάνουμε πλάνα εμείς ο Θεός γελάει. Δεν κάνουμε κανένα πλάνο. Πρώτα θα γίνει η έλευση και μετά θα γίνουν τα πάντα.

Κάπως έτσι έκανε και τον γάμο του…
Ε, ναι! Γρήγορα και απρογραμμάτιστα.

Έχει αλλάξει κάτι μετά τον γάμο;
Όχι βασικά, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Τα πράγματα γίνονται όπως γινόντουσαν και πριν, σχεδόν. Τις ίδιες δουλειές κάνω, στο ίδιο μαγαζί πάω… Δεν έχει αλλάξει τίποτα, είναι φυσιολογικά τα πράγματα.

Ο γάμος ήταν αυτό που ονειρευόταν;
Ο γάμος είναι μία γυναικεία υπόθεση, ο άνδρας δεν καταλαβαίνει και πολλά πράγματα. Έγινε φυσιολογικά, ήρεμα, χαλαρά, χωρίς φανφάρες και τέτοια… Την οργάνωση ανέλαβε η Αμέλια αλλά ήταν μυστήριο, δεν ήταν φιέστα! Έγινε παραδοσιακά…

Ταξίδι του μέλιτος θα κάνουν;
Αυτό αργεί ακόμα! Θα πάμε βέβαια αλά αργεί. Δεν ξέρουμε που, δεν έχουμε κανονίσει ακόμα αλλά θα περιμένουμε πρώτα λιγάκι και μετά. Έχουμε διάφορα. Ξεκίνησε και το μαγαζί και έχουμε πρεμιέρα με το θέατρο στις 15 Οκτώβρη.

Η πρεμιέρα του έργου “Ο παππούς έχει πίεση” στο οποίο συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρει τον ηθοποιό ευτυχισμένο μπαμπά… Εμείς του ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!

Read More

And More