Madame Shoe Shoe! Τα ψηλοτάκουνα της νέας σεζόν και πως να τα συνδυάσεις…

Η Άνοιξη μας ανεβάζει τη διάθεση και μας ξεσηκώνει! Λαμπερά χρώματα, έντονο φως, δυναμικά σχέδια, πανύψηλα τακούνια, ψάθινα καπέλα, όλα τα αξεσουάρ χορεύουν στους ρυθμούς της σεζόν με σκοπό να αναβαθμίσουν το στιλ σου και να σε ταξιδέψουν σε ονειρικούς προορισμούς!

Κάνε κλικ πάνω στην κάθε φωτογραφία για να μάθεις που θα βρεις το κάθε αξεσουάρ αλλά και πόσο κοστίζει!

Τα χρώματα γίνονται νότες και τα ψηλοτάκουνα χορεύουν σε pop μελωδίες! Πρόσθεσε γενναίες δόσεις λάμψης στο στιλ σου μέσα από έντονα φούξια, πράσινα, ροζ και κοραλλί! Τόλμησε ένα ψάθινο καπέλο για να δώσεις ένα glamorous χαρακτήρα στις in fashion εξορμήσεις σου!

Τα αξεσουάρ της νέας εποχής σε συνοδεύουν σε ένα στιλιστικό σαφάρι! Παίξε με animal και snake skins, όχι μόνο στα παπούτσια αλλά και με ένα εντυπωσιακό φουλάρι! Χρυσά κοσμήματα θα ολοκληρώσουν το look σου!

Τα floral μοτίβα γίνονται ένας στιλιστικός σύμμαχος για εντυπωσιακά city looks! Παίξε με τους συνδυασμούς φυσικών υλικών όπως η ψάθα και το ξύλο! Μην ξεχάσεις να φορέσεις ένα λουλούδι στα μαλλιά για να προσθέσεις μια νότα εαρινής ευφορίας.

Τα nude παπούτσια προσθέτουν extra πόντους, όχι μόνο στα πόδια αλλά και στο στιλ σου! Διάλεξε ανάμεσα σε peep-toes, σανδάλια ή πλατφόρμες και ενσωμάτωσέ τα, σε εμφανίσεις με έντονα χρωματιστά ρουχά, όπως φλοράλ φορέματα ή color block σύνολα!

Read More

And More