Σ. Φειδά: “Μου αρέσει η Ελλάδα, αλλά, μπορεί να με δείτε να φεύγω!”

Η Σίσσυ Φειδά, η δυναμική διακοσμήτρια και παρουσιάστρια της εκπομπής “Σπίτι από την αρχή” που έχει προκαλέσει αίσθηση στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα “ανοίγει” τα χαρτιά της και μιλά για όλους και για όλα.

“Το καλό με εμένα είναι ότι η τηλεόραση δεν με βρήκε σε μικρή ηλικία, πράγμα που σημαίνει ότι ο χαρακτήρας μου δεν διαμορφώθηκε μέσα από ένα επάγγελμα που έχει να κάνει με την έκθεση. Η προσωπικότητά μου είχε ήδη διαμορφωθεί οπότε ήταν δύσκολο να με επηρεάσουν όλα αυτά”, αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Glam”.
Όσον αφορά τα σχόλια που έχουν γίνει για την εκπομπή και την ίδια ως παροσιάστρια η Σίσσυ Φειδά λέει το εξής: “Με το κανάλι και την εταιρεία παραγωγής έχουμε αποφασίσει να μην “πουλάμε” το προσωπικό μας δράμα… Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να δείξω οίκτο. Είμαι εκεί για να κάνω μια δουλειά και όχι να παίξω κάποιο ρόλο. Δεν θέλω να “πουλήσω” τίποτα”.
Για την κριτική και την “κόντρα” της με την Φαίη Σκορδά, η ίδια αναφέρει: “Δεν μπορώ να ασχοληθώ με κανέναν που δεν διασταυρώνει τις πληροφορίες του, επιτίθεται σε ανθρώπους που δεν γνωρίζει και δείχνει τόσο μεγάλη εμπάθεια. Δεν αφορά μόνο την κ. Σκορδά, αλλά ττους πάντες” και συνεχίζει: “Πριν πάρω την απόφαση είπα πως, αν μπω σε αυτό το χώρο, θα συνεχίσω να είμαι η Σίσσυ που ήμουν και πριν. Δεν έχω σκοπό να αλλάξω. Δεν μπήκα στο τηλεοπτικό προσκήνιο με κανένα τουπέ”.
Στην ερώτηση, αν θα μπορούσε να φύγει και να πάει να ζήσει στο εξωτερικό, η Σίσσυ εξομολογείται: “Αγαπώ την Ελλάδα, αλλά πού ξέρεις, μπορεί να με δείτε να φεύγω. Η αλήθεια είναι ότι με έχουν κουράσει κάποια πράγματα, περνάμε όλοι δύσκολες εποχές και θα μπορούσα κάποια στιγμή να το κάνω”.
Τέλος, όσον αφορά τις σχέσεις και τους άντρες, η γνωστή παρουσιάστρια λέει: “Παλιότερα μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι άντρες, αλλά δεν μπορώ να σου πω πλέον πως δεν θα έκανα σχέση με μικρότερο” και προσθέτει: “Έχω απορρίψει πολλά γεμάτα πορτοφόλια. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει η οικονομική άνεση και ότι είμαι υπεράνω, αλλά έχω καταλάβει ότι ποτέ δεν υπήρξε προϋπόθεση για να είμαι ευτυχισμένη”.

Read More

And More