Ε. Παπαβασιλείου: ”Δεν είμαι τόσο σέξι όσο λένε”!

Η σέξι παρουσιάστρια, Έλενα Παπαβασιλείου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ”Real Life”, ευχαρίστησε όσους τονίζουν καλοπροαίρετα τη θηλυκότητά της και μίλησε για την εκπομπή ”Πάνω στην ώρα”, που παρουσιάζει με τον Σπύρο Λάμπρου, την οικογένεια και την προσωπική της ζωή.

Θεωρεί την τωρινή θέση της αποτέλεσμα δουλειάς, τύχης ή συνδυασμό αυτών; ”Σίγουρα είναι συνδυασμός. Έχω δουλέψει σκληρά και προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Από μικρή ήμουν έτσι. Στις σπουδές μου ήθελα και διάβαζα πάντα για το άριστα, προσπαθούσα να μάθω όσα περισσότερα μπορούσα. Σημασία έχει κι όμως, να υπάρξει τη σωστή στιγμή μία ευκαιρία και να σου δοθεί.”

Υπάρχουν πράγματα για τα οποία έχει μετανιώσει στην προσωπική της ζωή; ”Προσπαθώ να μην μετανιώνω για πράγματα, αλλά μαθαίνω μέσα από αυτά ώστε να εξελίσσομαι και στο τέλος να κρατάω τα καλά. Λάθη πάντως, έχω κάνει σίγουρα, όπως όλοι μας.”

Ακόμα, όπως παραδέχτηκε, αυτό που δεν θα συγχωρούσε εύκολα σ’ έναν άντρα είναι το ψέμα, αφού όπως λέει, έχει αλλεργία σ’ αυτό.

Σκέφτεται τον εαυτό της με πολλά παιδάκια; ”Θα ήθελα κάποια στιγμή να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Μέσα από την αγάπη που θα μοιράζομαι με έναν άνθρωπο, να γεννηθεί ένα πλασματάκι – ή και περισσότερα, που θα τους δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε. Τα παιδιά είναι ευτυχία.”

Διάβασε περισσότερα στην ”Real Life”!

Read More

And More