Εκλογές 2012 : Ο Alpha πρωτοπορεί… Σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά τον σχεδιασμό και το στήσιμο της βραδιάς !

Ενα βήμα πιο κάτω αποφάσισε να κάνει ο Alpha, όσο αφορά στο στήσιμο της εκλογικής του βραδιάς την 17η Ιουνίου ! Το κανάλι της Κάντζας προσπαθώντας να στήσει τον εκλογικό του τηλε-μαραθώνιο με περισσότερη φαντασία, αλλά και με μία πιο νεανική διάθεση, πρωτοπορεί !

Ναι, πρωτοπορεί, βάζοντας στο τηλεοπτικό παιχνίδι τα σόσιαλ μίντια, αλλά και τα παραπολιτικά σχόλια που θα υπάρξουν, δίνοντας έτσι μία πιο… τζούσι διάθεση στις δεύτερες βουλευτικές εκλογές του 2012 ! Με άλλα λόγια; Εκτός από τις ατελείωτες αναλύσεις, κόντρες και συζητήσεις που θα υπάρξουν – ως είθιστε – στο εκλογικό τραπέζι καθ΄όλη την διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, όσοι συντονιστούν με τον Alpha θα έχουν την δυνατότητα να δουν και κάποια πράγματα παραπάνω, τα οποία όλοι συνηθίζουμε να σχολιάζουμε με τρέλα κυρίως την επομένη των εκλογών.

Ποια είναι τα πράγματα αυτά; Για παράδειγμα τα σχόλια τα οποία ανέβηκαν στο Facebook και κυρίως στο Twitter από τους πολιτικούς ! Σχόλια τα οποία πολλές φορές θυμίζουν… παραπολιτικά, μιας και βγάζουν ειδήσεις, κακιούλες και κοντρίτσες !

Επίσης, όλοι μας συζητάμε με πάθος το ποιοι το έχουν πάθει το… εγκεφαλικό επειδή δεν εκλέχτηκαν και το ποιοι εκλέγονται που, όπως επίσης και το πόσες έδρες παίρνει το κάθε κόμμα.

Ετσι ,λοιπόν, οι άνθρωποι του Alpha όλα αυτά, αλλά και άλλα πολλά, αποφάσισαν να τα εντάξουν κατά την διάρκεια της μετάδοσης της εκλογικής βραδιάς. Αποτέλεσμα; Μην μου πείτε ότι δεν θα έχει ενδιαφέρον την ώρα που θα βλέπει κανείς τα αποτελέσματα, να βγαίνουν στην οθόνη του ταυτοχρόνως και τα… Twitter με τα ξεκατινιάσματα των πολιτκών ! Η΄συγχρόνως θα παρακολουθεί και το ποιοι μένουν εκτός Βουλής και ποιοι όχι, ανάλογα με το πως τρέχουν τα αποτελέσματα.

Γιατί, το να μένουν εκτός πρωτοκλασάτα στελέχη ,όπως έγινε και την περασμένη φορά, θα έχει ενδιαφέρον να σχολιαστεί κάτι τέτοιο αυτόματα στο εκλογικό τραπέζι. Ετσι, χωρίς πολλά λόγια, με μία σύντομη ματιά, η Κυριακάτικη, εκλογική βραδιά του Alpha θα έχεις τις παρακάτω διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαίου.

· Κάρτες γραφικών όχι μόνο από τη Singular Logic αλλά ειδικά σχεδιασμένων από τον Alpha (Alpha Data)
· Λειτουργική εικόνα και εύληπτα γραφικά
· Αξιοποίηση ζάπινγκ: Όποια στιγμή και να δεις υπάρχει χρήσιμη πληροφορία
· Συνύπαρξη πάνελ – γραφικών σε μία εικόνα
· Παροχή στοιχείων που χρησιμοποιούνται ως αφορμή για συζήτηση (π.χ. twitter ή σενάρια συνεργασίας)
· Ο Alpha θα είναι το πρώτο κανάλι που θα δείξει twitter feed στον αέρα

Σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά τις κάρτες με τα γραφικά :

Κάρτα 1η – Σενάρια Συνεργασίας

Κάρτα 2η – Ποσοστά και Εδρες

Κάρτα 3η – Ποσοστά και Εδρες

Κάρτα 4η – Υποψήφιοι ανά περιφέρια

Κάρτα 5η – Μονοεδρικές

Κάρτα 6η – Twitter

Αντε και… καλό βόλι σε όλους μας !!!

Read More

And More