Μ. Μάλφα στο “Μίλα”: “Κάνω δυο δουλειές για να ανταπεξέλθω οικονομικά!”

Στο πλατώ του “Μίλα” βρέθηκε σήμερα η Μπέσυ Μάλφα και μίλησε για το ρόλο της στην τηλεόραση και το θέατρο, την οικονομική κρίση και τις 14 ώρες που εργάζεται καθημερινά, αλλά και για την οικογένειά της.
Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην σειρά “Στιγμές” εξομολογήθηκε πως η καθημερινότητά της είναι δύσκολη αυτόν τον καιρό, λόγω του φορτωμένου προγράμματος, αλλά την βοηθά πολύ ο σύζυγός της Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.
“Κάνω δυο δουλειές για να ανταπεξέλθω οικονομικά. Η καθημερινότητά μου είναι πολύ δύσκολη αυτόν τον καιρό! Δουλεύω 14 ώρες τη μέρα. Γυρίζω στο σπίτι το βράδυ στη μία και κοιμάμαι γύρω στις 3. Ευτυχώς με βοηθά ο Γεράσιμος και στις δουλειές του σπιτιού και στο ότι ετοιμάζει τα παιδιά για το σχολείο”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Για τη σχέση με τα παιδιά της, η Μπέσυ Μάλφα αποκάλυψε: “Στα παιδιά μου από μικρή ηλικία μιλώ σαν να είναι ενήλικες. Τα έμαθα να συζητούν μαζί μου από μικρά… Οι κόρες μου είναι πιο συντηρητικές”.
Τέλος, η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση με τον σύζυγό της. “Μέχρι που γνώρισα τον Γεράσιμο οδηγούσα μηχανή και ήμουν με τα δερμάτινα παντελόνια. Μέχρι να με πλησιάσει τότε άντρας έλεγε: “άσε πάω παρακάτω”.”

Δες απόσπασμα από την εκπομπή:

Read More

And More